karik13 Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Witam wszystkich, mam pewien problem z moją m16, mianowicie posiadam kilka magów z firmy P&J są to low-capy ogólnie są ok , nie zacinają się ani nic z tych rzeczy ,jednak gdy załaduje je do pełna zamiast strzelać jak należy strzelają mi dwiema kulkami, później po oddaniu pewnej ilości strzałów wszystko wraca do normy i strzela normalnie i tak za każdym razem gdy mam pełny mag ,macie jakieś pomysły dlaczego tak może sie dziać ??. Nie sprawdzałem na innych magach ale na hi-capie wszystko ok Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 może za dużo kulek do nich pchasz? Quote Link to post Share on other sites
karik13 Posted July 9, 2011 Author Report Share Posted July 9, 2011 to ile mam ładować 40 ?? bo normalnie ładuje cos koło 70 wydaje mi sie że tak powinno być Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Nieraz jest tak w emkach że dysza która podaje kulki łapie ich po kilka bo dysza nie cofa sie i puszczaa ich więcej. Czas temu miałem tak w emce pomogło delikatne podwiercenie w komorze tam gdzie kulki wchodza z maga . Takie małe wgłębienie tylko zeby nie było na wylot. i wszyskie problemy ustały. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts