TajFunPL Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Witam mam do wyboru dwa karabiny: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1692 oraz ten: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1424 Czytałem na forum opinie o obydwóch ale nie wiem który lepszy i ewentualnie co trzeba zmienić?? Poradźcie mi który wybrać lub polećcie inne repliki Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Zdajesz sobie sprawę z tego, że one są niedostępne? W A&K cholernie pękają uszy w korpusie. W boycu wnętrze jest fatalne. Nie ma dobrej emki do 1000 zł. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Jeśli już musisz chińskie M4, to lepiej A&K. A najlepiej dozbieraj do KWA universal version. Quote Link to post Share on other sites
Helgaszwaben Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Między tymi dwiema wybrał bym a&k miałem kiedyś emke tej firmy i na początek jest ok. Niestety trzeba wymienić baterie bo ta w zestawie nie jest za dobra. Quote Link to post Share on other sites
TajFunPL Posted July 9, 2011 Author Report Share Posted July 9, 2011 Jeśli chodzi o to KWA... to w jakim sklepie można to zakupić i czy w ogóle się opłaca?? Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 www.taktyczny.com Opłaca się, bo bebechy są pancerne, strzela świetnie. Body jest z abs, ale wytrzymałe. Generalnie nie ma porównania z chińczykami. Quote Link to post Share on other sites
orzeszek616 Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Jest też na coyote.pl za 1200zł ale się opłaca z tego co słyszałem :) Quote Link to post Share on other sites
Klank Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Możesz również kupić na: www.casg.pl Oni też mają repliki KWA, co prawda to wydatek ale wierz mi naprawdę warto, bo jak to stwierdził MarinesPL nie znajdziesz dobrej emki poniżej 1000 zł. Quote Link to post Share on other sites
Klank Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Witam mam problem co do emki mianowicie którą wersje wybrać z szynami R.I.S czy tą bez szyny, tutaj macie linki do obydwóch karabinów : 1. Bez szyny:Mój odnośnik 2. Z szyną :Mój odnośnik Z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
orzeszek616 Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 To tylko zależy od ciebie czy będziesz coś montował czy nie ja na twoim miejscu bym brał bez a jak bym chciał te szyny to bym sobie dokupił :cool: Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Jak cię stać to bierz z risami, zawsze się przydadzą do zamontowania latarki czy rączki albo innych dupereli. Quote Link to post Share on other sites
Klank Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 No właśnie zastanawiam się czy nie kupić tego bez a najwyżej nie wymienić konwersji później ewentualnie wziąć imitujące laser pudełko na akumulator i heyah. Quote Link to post Share on other sites
robertrr Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Wczoraj mi doszła ta eMeczka: http://www.asg.com.pl/LMT_Defender_Patrol_Carbine_M4_Commando_ASGKWA,p,5236.php Jestem zadowolony z pracy GB, zaczym hopek zaczoł poprawnie kręcić musiałem wystrzelić z 1000 kulek, ale w końcu się dotarł i zasięg jak na lufę 273mm jest całkiem zadowalajacy. Replika 860zł, batka 60zł, trochę kulek + przesyłka i za 1000zł masz całkiem spoko replikę... (ładowarkę miałem wcześniej) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts