smokuu Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Witam mam pytanie do was czy ten zestaw http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Metal_Bodies_Slides_GBB_PGC_Metal_Slide_with_Screw_Barrel_for_Marui_Model_17_Black.htm będzie kompatybilny z Glockiem 17 Army? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Powinno pasować nie gorzej niż do TM. Choć nie ukrywam, że zamiast do ARMY pakować dobry zamek to sprzedał bym army i za tą kasę kupił TM :p Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Ja mam podobne pytanie - Bell i Army są kopiami (mniej lub bardziej dokładnymi) TMa? Potrzebuję się dowiedzieć, czy magazynki Bella i Army są takie same? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Zasadniczo- tak ale mogą występować bardzo drobne różnice wymiarowe. Zawsze w razie czego- pilniczek :D Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Dzięki za odpowiedź :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts