vandal7 Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Ze ess za dobre i nimh lepsze to sobie pan dopisał Uważam ze wiele rzeczy w dzisiejszym świecie jest przereklamowane i być może niema sensu przepłacać, jeśli cos o 50% tańsze lub bardziej wystarcza spokojnie na nasze potrzeby. Ale jeśli ktoś chce mieć super lipo i bajeranckie ess to, czemu nie. Tak uważam za wz93 jest najlepszy oczywiście ze nie uniwersalny, bo każdy las inny, ale najlepszy, chyba nie zaprzeczam sobie Nie wiem czy widziałeś np. takie cudo http://allegro.pl/3-magazynki-low-cap-okazja-i1718306995.html Czyli ładownica wieszana na pasku od spodni, myślę ze do emek też takie można zdobyć Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Dobra ochrona oczu nigdy nie jest lansem. Dlatego doświadczeni gracze polecają markowy sprzęt. W tym wpadku warto zapłacić więcej. Choć nie zawsze trzeba płacić dużo. Ja swoje Bolle Commandery z szybą balistyczną kupiłem 3 lata temu za 50 zł. Służą mi do dziś. Warto poszukać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts