Ghost15 Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Witam Chcialbym kupic ktoras z tych sniperek. Kupujac snipe trzeba sie liczyc z tuningiem,chcialbym z nich wyciagnac ok. 600 fps (dobrej jakosci czesci) Moje pytanie brzmi: Ktora z tych 2 modeli wyjdzie taniej (wliczajac cene broni) z tuningiem okolo 600 fps? Pozdrawiam Ghost15 Link to post Share on other sites
hokager Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) M24 z Classic Army Edited July 12, 2011 by hokager Link to post Share on other sites
arend Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Radzę wejść do działu i snajperskiego i tuningowego i poczytać co Cię czeka. Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) I kolejna replika trafi do komisu, bo po zakupie kolega dopiero zobaczy że niema w sklepach części. A wracaając do tematu obie m24 to lipne konstrukcje. Edited July 12, 2011 by 50zyt Link to post Share on other sites
Ghost15 Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 Wyczytalem co trzeba. Dzieki za odp. Mozna zamknac. Link to post Share on other sites
PRo_Sniping Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Czesc. Troche zbaczając z tematu, czy polecacie wziasc M15A4 SPR od CA czy M24 CA z cylindrem 300%? i jakie czesci bym muszal zainstalowac do tego M15 SPR gdybym go wzial zeby wyciagal jakies 480 FPS? ile by to tesz kostowalo? pozdrawiam i dzieki z gory! =) Link to post Share on other sites
Andzia Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Ja bym stanowczo postawił na SPR. A jakie części zastosować, to sobie zobacz w dziale poświęconym tuningowi. Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Mialem snow wolf m24 i powiem ze to jakas makabra (pewnie jak zwykle tylko moj egzemplarz) Calosc pieknie wyglada,ale tylko od zewnatrz... Tuningowac tego za bardzo sie nie da,hop up to jakas istna makabra i co chwila sie zacina. Poprostu brak mi slow na "to cos" Jak najbardziej snow wolfa m24 nie polecam! Naczytalem sie o tym classic army i jedni go chwala,a drudzy nie. Podobno jest o wiele bardziej wymagajacy od vsr-10,ale za to tuning jest duzo tanszy. Podobno zeby zrobic z tego snajperke potrzeba sporo roboty i 1000zl na replika i 2000zl na tuning (podstawowy 600zl?) 3000 jak na snajperke to malo,ale radze 10x razy sie zastanowic,czy naprawde tego sie chce,bo jak juz sie "w to wejdzie" i kupi replike to raczej sprzedawac ja to marny pomysl. To chyba na tyle Pozdrawiam, Alexanderexis Link to post Share on other sites
arend Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Wyczerepanie formuły tematuJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts