CQB-NSr6 Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Witam. Mój kolega kupił sobie używane m83 Double Eagle ale bez magazynka. Zrobiłem juz mu dwa prowizoryczne magi[(Przyznam że wyszły świetnie :) ] ale jednak będzie miał większą frajdę jak kupi sobie normalny magazynek do tej ''repliki''> Tylko pytanie gdzie taki dostać , albo jak ktoś chciałby sprzedać to on chętnie kupi. wstawiałem już magazynek od Boyia ale nie dosięgał do zatrzasku . Pomóżcie! Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Przykro mi ale kolega wywalił kasę w błoto. Magazynków nowych do tego czegoś nie kupi nigdzie. Może się trafią na allegro albo w komisach. Może też spróbować kontaktować się ze sklepami które tą "replikę" miały czy nie zostały im magazynki po zwrotach. Quote Link to post Share on other sites
CQB-NSr6 Posted July 13, 2011 Author Report Share Posted July 13, 2011 Wiem że wywalil kase w bloto ale tak go wzięło na Asg że chciał se kupić możliwie najtanszego elektryka. No trudno będzie korzystal z moich prowizorek:p Aaa jednak nie ! Przed chwilą sprawdziłem allegro i okazało się że wczoraj weszły na aukcję nowe magi do m83! To cud ;D Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Zostanie napisać kilka ogłoszeń na komisie może przy odrobinie szczęścia się trafi. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 To cud ;D Czasami się zdarzają. Quote Link to post Share on other sites
hubercik12311 Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 A kontynuując wie ktoś gdzie mogę w polskim sklepie dostać magi przedłużone do cm 0.30 czyli glocka 18c. Od razu mówię, że przejrzałem większość sklepów i nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 W kraju nigdzie ich nie widziałem, sam szukałem niedawno do swojego. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Pogadaj z Tajwangun. Pamiętam że mieli, więc może jeszcze się coś w magazynie zaplatało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts