BoNi3k1985 Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) J.G.S.D.F Type 89 od TM to replika japońskiego karabinu HOWA Type 89. Replika wykonana jest jak ostra, czyli full metal oprócz części które w oryginale są z kompozytu (kolba, chwyt przedni i pistoletowy). W komplecie jest dedykowany dwójnóg mocowany na lufę. W środku siedzi GB V.8. Jest bardzo zbliżony wyglądem do V.2 ale różni się tym iż posiada mechanicznego bursta. Nie modyfikowana w żaden sposób. Bangla na Sticku 8,4v chowanym w foregripie. Pasują magi od M4/M16 (w drugą stronę już nie). Nie miałem okazji zmierzyć mocy ale dzięki magicznemu HU ma cudowny zasięg :) Docelowo planuję zakupić szynę RIS dedykowaną do tego modelu i dorzucić lunetkę i tłumik ;) Edited July 14, 2011 by BoNi3k1985 Quote Link to post Share on other sites
BoNi3k1985 Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Jak mówiłem tak zrobiłem :) Kupiłem dedykowaną szynę RIS i do tego selektor ognia na lewą stronę. Dołożyłem do tego tłumik i lunetę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts