Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika do 250 zł

Recommended Posts

Witam dopiero zaczynam zabawe z ASG i poszukuje elektryka do 250 zł. W gre wchodzi kazdy karabin : G36,M4,Famas, itp,itd. Wiem ze za taka cene nie kupie nic dobrego, ale to dopiero poczatki, jesli mi sie spodoba uzbieram sobie na nowa :). Prosze o linki.

PS: Potrzebuje jeszcze jakies ochrony na twarz do 40 zl.

poproś o porobienie fotek z wnętrza gb, jeżeli sam nie będziesz potrafił ocenić stopnia zużycia podzespołów, zwróć się do któregoś z serwisantów, na pewno ci pomogą, nie którzy oferują pomoc za darmo.

@malyypl

chcesz wiedzieć co kupujesz ? to kupuj te swoje gów****e karabinki za 200 zł, ludzie doradzają, 5 osób pisze to samo, może warto zaufać ? MP5 od Galaxy ? rzeczywiście, dobry sprzęt jak na te pieniądze, lecz nie tak łatwo dostać go nowego.

pozdrawiam

Edited by Bieniekk

jesteś nowy, więc:

- nie kupuj karabinu z allegro, który ma krótki opis, pisany prawdopodobnie przez dziecko, pełen ortów itp

- nie kupuj karabinu z allegro/wmasgu od osób, które mają w nicku cyfrę 9, a po jej prawej stronie cyfrę większą od 3

- nie kupuj karabinu z allegro od użytkowników "junior" i tych z małą ilością komentarzy ZA SPRZEDAŻ (poniżej 10)

- nie kupuj karabinu z wmasgu, jeśli osoba go sprzedająca ma 0-50 postów, jest nowa, nie jest kojarzona nawet w swoim lokalnym środowisku

- nie kupuj karabinu, który wymaga napraw/dokupienia czegoś, jeśli się na tym nie znasz

- gdy już kupisz karabin, bądź przygotowany, że maksymalnie 50% tego, co było o nim napisane, jest prawdą

Większość tego uczył mnie Mortis w jednym z tematów, w których zostałem zrobiony w jajko. :P

Dzieki Lesio :D Ty to wszystko potrafisz wytlumaczyc :D. Mam nowa propozycje kupna g36c od Cymy (Koszt nowej 600zl bez lunety ) Za 250 zl. Jutro obadam stan tego karabinka :) I podam wam parametry co i jak i mam nadzieje ze mi doradzicie :)

Edited by malyypl
  • 8 months later...