malyypl Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Witam dopiero zaczynam zabawe z ASG i poszukuje elektryka do 250 zł. W gre wchodzi kazdy karabin : G36,M4,Famas, itp,itd. Wiem ze za taka cene nie kupie nic dobrego, ale to dopiero poczatki, jesli mi sie spodoba uzbieram sobie na nowa :). Prosze o linki. PS: Potrzebuje jeszcze jakies ochrony na twarz do 40 zl. Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Używane cm.028, okulary Uvex i-vo, kulki 0.25 (jakieś lepsze, np. G&G). Quote Link to post Share on other sites
malyypl Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 Gdzie bede mogl zakupic uzywane Cm ? Jedynie allegro ? Jesli ktos zna jakas aukcje prosze o linka Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Na prawym górnym rogu masz zakładkę "Komis". Prawym przyciskiem muszy klikamy 1 raz i "ta da"! - szukamy ofert danej repliki. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Pamiętaj, by przed kupieniem podać ofertę tutaj, bo ludzie czesto wciskają chłam za dużą kasę. Quote Link to post Share on other sites
malyypl Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 A czy te m4a1 moze byc ? To tylko tak na poczatek. Niechce niewiadomo czego :) http://www.airsoftshop.pl/154,karabinek-elektryczny-m4-a1-r.i.s..html Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Nie,ponieważ ma plastikowy gearbox. Nic poza cm028 w tej cenie lepszego nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Stracisz te 200 zł, lepiej kup cymę, która polecona została ci przez kolegów powyżej, czy to takie trudne ? Quote Link to post Share on other sites
malyypl Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 Bieniekk, chce byc pewny swojego wyboru jesli cos Ci nie pasuje nie udzielaj sie. Dzieki Wam za pomoc jesli znajde dobre Ak zapytam Was czy kupic w tej cenie. Dzieki wszystkim :) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Proszę powściągnij swoje emocje bo Biniekk dobrze pisze. Wszyscy Ci mówią że w tej cenie tylko CM028 a Ty wyskakujesz z jakąś zabawką i jeszcze się ciskasz ze cię obskakują. Quote Link to post Share on other sites
malyypl Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 Dobra ,wybaczcie.. Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Ewentualnie MP5 od Galaxy. Quote Link to post Share on other sites
fitach94 Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 witam :) co powiecie na AK47 CM.028 przebieg ok 7 tys kulek tylne body do wymiany (koszt ok. 30 zł ) za cene 200 zl ??:) Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Wg mnie się nie opłaca. Weź pod uwagę to, że większość ludzi zaniża realny przebieg. Body też tak łatwo nie znajdziesz i dolicz sobie jeszcze koszt przesyłki do tego. Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) poproś o porobienie fotek z wnętrza gb, jeżeli sam nie będziesz potrafił ocenić stopnia zużycia podzespołów, zwróć się do któregoś z serwisantów, na pewno ci pomogą, nie którzy oferują pomoc za darmo. @malyypl chcesz wiedzieć co kupujesz ? to kupuj te swoje gów****e karabinki za 200 zł, ludzie doradzają, 5 osób pisze to samo, może warto zaufać ? MP5 od Galaxy ? rzeczywiście, dobry sprzęt jak na te pieniądze, lecz nie tak łatwo dostać go nowego. pozdrawiam Edited July 19, 2011 by Bieniekk Quote Link to post Share on other sites
fitach94 Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 a za 180 zł oplaca sie ?? mi chodzilo ze 30 zł juz z przesylka i latwo znalezc GB nie otwierany :) a body zostalo sklejone i narazie chasa wiec nie ma takiej pilnej potrzeby wymienienia :) Quote Link to post Share on other sites
malyypl Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 Bieniek. Wlasnie oto chodzi ze chce kupic te Ak od Fistacha94. I dlatego on udziela sie w tym tamcie. Prosze ocencie ten karabin. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 a za 180 zł oplaca sie ?? mi chodzilo ze 30 zł juz z przesylka i latwo znalezc GB nie otwierany :) a body zostalo sklejone i narazie chasa wiec nie ma takiej pilnej potrzeby wymienienia :) body za 3 dychy z przesylka? Nice try. Quote Link to post Share on other sites
malyypl Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 (edited) A czyli mam rozumiec zeby sobie odpuscic te kupno ? Niechce nic kombinowac chce porostu kupic karabin do 250 zl. I z niego strzelac Edited July 19, 2011 by malyypl Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 jesteś nowy, więc: - nie kupuj karabinu z allegro, który ma krótki opis, pisany prawdopodobnie przez dziecko, pełen ortów itp - nie kupuj karabinu z allegro/wmasgu od osób, które mają w nicku cyfrę 9, a po jej prawej stronie cyfrę większą od 3 - nie kupuj karabinu z allegro od użytkowników "junior" i tych z małą ilością komentarzy ZA SPRZEDAŻ (poniżej 10) - nie kupuj karabinu z wmasgu, jeśli osoba go sprzedająca ma 0-50 postów, jest nowa, nie jest kojarzona nawet w swoim lokalnym środowisku - nie kupuj karabinu, który wymaga napraw/dokupienia czegoś, jeśli się na tym nie znasz - gdy już kupisz karabin, bądź przygotowany, że maksymalnie 50% tego, co było o nim napisane, jest prawdą Większość tego uczył mnie Mortis w jednym z tematów, w których zostałem zrobiony w jajko. :P Quote Link to post Share on other sites
malyypl Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 (edited) Dzieki Lesio :D Ty to wszystko potrafisz wytlumaczyc :D. Mam nowa propozycje kupna g36c od Cymy (Koszt nowej 600zl bez lunety ) Za 250 zl. Jutro obadam stan tego karabinka :) I podam wam parametry co i jak i mam nadzieje ze mi doradzicie :) Edited July 19, 2011 by malyypl Quote Link to post Share on other sites
malyypl Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 Nietety z ta g36c nie wyjdzie. Ale znalazlem m4. Podsylam wam linka :http://wmasg.pl/pl/consignment/show/137075 Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 I dlaczego nie wpisałeś w szukajkę nazwy tej repliki. Oczywiście bez pajnt joba. Wyskoczył by Ci spory temat opisujący eMkę P&J. Quote Link to post Share on other sites
marcinczajnik2 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 (edited) Nie znam się na emkach od P&J ale, mojemu znajomemu karabin pluje kulkami . Edited April 7, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 A ty plujesz głupimi postami, a z forum robisz wykop.pl. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts