Julian257 Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Witam, miał ktoś styczność z King Arms - SIG556 HOLO - Black. Jak się sprawuję, co wymienić itp. W tej replice martwi mnie na początku tylko ten Gearbox : King Arms Custom. Wielkie dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Jeśli się nie mylę, to jest to zwykła V3 tyle że z dodanym blow backiem. Quote Link to post Share on other sites
Julian257 Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Tak też myślałem. Dzięki ! A ktoś to macał ? Quote Link to post Share on other sites
5pirit Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Sorki za wykop takiego starego tematu, ale ów sprzęcik znalazł się w kręgu moich zainteresowań (nawet bardzo). Czy coś więcej wiadomo na temat tego Gearboxa co to za tworzywko? Jak wygląda sprawa z tuningiem do max 450fps? Magazynki pasują od M4 zwykłych rozumiem? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Tuning non problemu, zniesie wiele. Tam jest V3, niestety King Armsa, nie są za mocne ale jak chińskie V3 daje rade przy 500+ fps to czemu nie KA. Największym problemem jest dysza, długa i nie ma nigdzie jej zamienników. Nie wszystkie magi pasują. Komora magazynka jest mniejsza od tych spotykanych w M4. Pasujące magi mid-cap to King Arms plastikowy M4 oraz ten z zestawu, kilka hi-capów Boyi i mid-capów, krótkie PMAG'i ACM hi-capy. W stocku repla strzela na poziomie 380-390fps. Ja akurat bawiłem się wersją SHORT. Quote Link to post Share on other sites
5pirit Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Mega mi się widzi, ale jednak zrezygnuję bo na nasz rynek jest to zbyt duży egzotyk :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts