NFZ_Mazikos Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Mam pytanie, czy ktoś montował kolimator na wycięciach w MP5 za pomocą pierścieni montażowych. Ta opcja pozwala na uniknięcie zakupu szyny, co obniża koszta tegoż przedsięwzięcia. :D Jeżeli tak to prosiłbym o zamieszczenie linków do zdjęć, ewentualnie proszę o umieszczenie takiej fotki w poście. Aha, proszę również o podanie ewentualnych adresów gdzie mógłbym taki kolimator z montażem na pierścienie zakupić. Dziękuję za wszytskie odpowiedzi i pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
wally Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Witam! Mam MP5SD2 i z tego co się orientuję to nie ma takich pierścieni, które możnaby założyć do MP5. Nie unikniesz zakupu szyny montażowej. Przy niektórych kolimatorach są już pierścienie montażowe więc zostaje zakup (najlepiej niskiej) szyny montażowej. Pierścienie do optyki/latarek maja skośne ścięcia a w MP5 są prostokątne i w dodatku dosyć wysokie. Po prostu inne kształty cześci. Gdybyś miał znajomego frezera, to mógłbyś wykonać taki montaż. Quote Link to post Share on other sites
bartez8 Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Tez o tym samym myslalem, szukałem gdzie sie tylko dało - niestety nic nie znalazłem. Zakup szyny jest nieunikniony. Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted February 27, 2005 Author Report Share Posted February 27, 2005 Ta opcja jest bardziej ekonomiczna, no ale cóż trzeba będzie szyne kupić :x Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 heh ... tak się składa, że mam wysoki montaż na sprzedaż 8) Z TM ale ostatnio (ok. pół roku temu) przymiarzałem na body od mp5sd5 ICS i pasował wyśmienicie... :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts