szczuromen Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Zakupiłem tłumik dzwięku od kolegi za 20zł. Chciałem przymątować go do akms, ale gwint na koncu lufy jest za wąski. Pytanie brzmi jak mogę zamocować ten tłumik. PS. Nie wiem czy to odpowiedni dział, w razie czego proszę o przeniesienie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 co rozumiesz przez za wąski gwint? Średnica lufy z gwintem mniejsza od tłumika? Skok gwintu nie ten, co w tłumiku? W pierwszym przypadku - przejściówkę kup lub izolką owijaj. Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Jaki akms?ale jak akms to pewnie 14mm lewy. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Replika albo tłumik mają zjechany gwint. Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Możliwe jeśli gwint byłby dobry że nie ten replika lewy a tłumik prawy w co wątpie. Quote Link to post Share on other sites
szczuromen Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 gwint w tłumiku ma za dużą średnicę, zeby go nakrecić, próbowałem izolką, ale tłumik sie rusza i kulki sie w nim rozbijaja Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts