SPWK2 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Witam. Planuję zakupić swoją pierwszą replikę. Znalazłem w komisie pewną aukcję. Czy możecie mi powiedzieć, czy warto kupić tę replikę? Dziękuję z góry za pomoc. http://asg.pl/pl/consignment/show/136814 Quote Link to post Share on other sites
fifibezon Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Rób co chcesz, jedni powiedzą żebyś kupił drudzy żebyś nie brał, ja odradzam zakupu gdyż wg mnie replika jak na gb v.2 ma za duży przebieg. Poza tym użytkownik ma poniżej 10 postów co nie świadczy o nim najlepiej. Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Rób co chcesz, jedni powiedzą żebyś kupił drudzy żebyś nie brał, ja odradzam zakupu gdyż wg mnie replika jak na gb v.2 ma za duży przebieg. Poza tym użytkownik ma poniżej 10 postów co nie świadczy o nim najlepiej. Bez przesady. Nie zawsze ilość postów świadczy o użytkowniku. Mogło być tak, że założył konto tylko dla sprzedaży repliki w komisie. Zawsze można poprosić o wystawienie aukcji na Allegro. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 8k kulek to rzeczywiście kosmiczny przebieg :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
limak007 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Śmieszniej jest jak ludzie sprzedają roczne repliki + zestaw magów i nowe batki i piszą ,że 1 hi-cap wystrzelony:)) Spytaj się kiedy replika była kupiona i czy jest pierwszym właścicielem. Quote Link to post Share on other sites
SPWK2 Posted July 25, 2011 Author Report Share Posted July 25, 2011 Tak wiem. Nie ma eMki do 1000 zł. Ale wymóg drużyny nakazuje zakup M4. Jednak nie stać mnie na eMkke KWA, G&P, czy ICS. Boyi eMki nie chcę, bo kilka widziałem i nie są zbyt dobre. Wyczytałem, że jedyne sensowne firmy to JG i A&K. Co powiecie na tę eMkę? http://gunfire.pl/product-pol-1152194755-Replika-karabinu-szturmowego-M4-RIS.html Quote Link to post Share on other sites
KubaSoldier Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Czytaj. Mogę ci osobiście polecić m4/m16 jg. Jedynie co odpycha to plastik ( w tańszych wersjach ), ale reszta jest całkiem ok. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Co do emki to G&G Eco mógłby być dobrym wyborem. Jest aż o 17 złociszy droższy od m4 A&K. Wersja Eco różni się od tej za ponad 1 tyś zł tym, że ma plastikowe body. Bebechy są identyczne. W razie czego zostawiam linka Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Tak wiem. Nie ma eMki do 1000 zł. Ale wymóg drużyny nakazuje zakup M4. Jednak nie stać mnie na eMkke KWA, G&P, czy ICS. Boyi eMki nie chcę, bo kilka widziałem i nie są zbyt dobre. Wyczytałem, że jedyne sensowne firmy to JG i A&K. Co powiecie na tę eMkę? http://gunfire.pl/product-pol-1152194755-Replika-karabinu-szturmowego-M4-RIS.html Zakup M4, czy zakup repliki na magazynki STANAG? Jeśli to pierwsze - umarł w butach, jeśli drugie, jest pewne pole do manewru. Swoją szosą nigdy nie potrafiłem zrozumieć ekip stawiających wymóg unifikacji replik... :huh: u nas każdy biega z tym, z czym mu wygodnie. W związku z czym eMki w ekipie były... trzy, kałachów chyba z pięć, a najbardzoej rozpowszechnioną i zunifikowaną repliką był (i jest do dzisiaj :happy: ) sprężynowy Mossberg AGM :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
SPWK2 Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 Zdecydowałem się, że odejdę i wezmę Rk-06. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts