Stjepan Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Tak wogule to Siema jako że jestem nowy ......... ale nie pisze tego topicu po to aby sie przywitać .... mianowicie chodzi mi o pomocy ... pomoc w wyborze :) co lepiej wybrać : Kupić to i dokupić do tego ładownice manierki i reszte pierdół oczywiście orginalnych Czy może lepiej kupić to, nieorginalne i troszke nie podobne do orginału (przynajmniej tak mi sie zdaje)ale za to pełne Czy może jakaś trzecia opcja pod tytułem kupno jakiejś orginalnej kamizelki do ktorej bede mogł dokupić MOLLE oczywsicie pod warunkiem że cena bedzie porownywalna Jeżeli macie jakieś konkretne informacje na temat MOLLE ,a wiem że macie :twisted: to prosze podajcie chodzi mi konkretnie o cene np. org. ładownic ,pokrowca na manierki i tych całych kieszonek na granaty itp. :P Jak sądzicie ... czekam na wypowiedzi :) mam nadzieje że nie pomyliłem sie w komendzie na fotki jeśli tak to wielkie sorry :) Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Zależy co chcesz... Ja bym brał oryginalną baze-kamizelkę a o ładownice to można sie pokusić nawet kopie Guardera. Generalnie stawiałbym na oryginalny sprzęt. A ceny oryginalnych ładownic w cenach 35-120 zł. Kamizele nowe od 300 zł (MOLLE II FLC). Quote Link to post Share on other sites
Stjepan Posted February 28, 2005 Author Report Share Posted February 28, 2005 Własnie sobie zobaczyłem że ty(Procent) masz fajną kamizelke ... czy chesta czy jakoś tak lepiej wymądrzal sie nie będe :P Jeśli można spytać skad i za ile sobie ją załatwiłeś ?? Jeśli nie pamiętasz lub jest to tajne 8) powiedz mi jej nazwe :) ... chyba że ktoś inny mnie oświeci :P Aha a co do ładownic to chodzi mi o te MOLLE ... czy to wlasnie je mozna trafic od 35-120 ?? PS:Przepraszam jeżeli moje posty zamulają lub są w nich zawarte banalne pytania ....... prosze o łaske :P :P Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 http://www.entrygear.com/product.asp?id=37CL33ALL To ta, cena jak na stronie. A ładownice do MOLLE można trafić od 35 zł (magi do broni krótkiej) do 120 (pokrowce na manierki, ładownice na magi łączone, bandoliery). Quote Link to post Share on other sites
anonim Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 ja tak jak procent stawiam na orginalny sprzęt ale ja zastanowiłbym się czy w woodland czy czarną kamizelke chyba że nie zależy ci na taktyce czarnej Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 ja zastanowiłbym się czy w woodland czy czarną kamizelke chyba że nie zależy ci na taktyce czarnej :lol: w "taktyce czarnej" mozna biegac nawet w rozowym, tam walory maskujace nie odgrywaja takiej roli jak w "zielonej" edycja: domyslam sie ze kolega chce wzorowac sie na jednostkach us, zeby nie bylo to zapodam zdjeciem gdzie panowie z us do "czarnej" uzywaja nie-czarnych kamizelek Quote Link to post Share on other sites
anonim Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 sam się nad tym zastanawiam Quote Link to post Share on other sites
Stjepan Posted February 28, 2005 Author Report Share Posted February 28, 2005 No super :) dzieki za info ....... a jak z transportem ?? Zero problemu ?? nie marudzili że trzeba dostarczyc do innego kraju itd. ?? I czy drugie tyle co za kamizelke musiałeś zapłacić za trensport ...... :? PS:Nie chciałbym z topiku robić dwuosobowej konferencji wiec jak ktoś inny ma jakies informacje no to pisać :P .... Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Nie sprowadzałem, kupiłem już w Polsce. Ale z tego co wiem, to nie ma wiekszych problemów z kupowaniem z BHI. Kapral chyba tak bezośrednio swojego STRIKE kupił. Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 A jest wogule jakiś polski sklep który sprzedaje MOLLE ?? Quote Link to post Share on other sites
Kłos Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 http://www.demobil.pl/sklep/index.php?sk=166 Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Dużo moli w tym sklepie nie skompletuje...:) Zostaje allegro i komis WMASG, mi zajęło 6 miesięcy poskładanie całego ekwipunku :) Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 zawsze mozna zlozyc zamowienie u Szaszlyka lub Martina (MartinBull) Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 aha no to dzieki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts