TajFunPL Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Witam, Chciałbym zakupić mundur najlepiej polski... Może być wz.93 czyli panterka... niestety na zakup mam jedyne 100zł szukałem używek ale nie znalazłem... Mundur nie jest przeznaczony do strzelanek lecz bardziej na "parade" będzie wisiał i czasem tylko go użyje na czymś większym.... Osobiście preferuje dres i szeroką bluzę... Serdecznie dziękuje za pomoc... :icon_idea: :icon_neutral: Link to post Share on other sites
Sebo_NS Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 W czym właściwie mamy Ci pomóc? Wiesz czego chcesz, więc pozostaje szukanie i czekanie na okazje. Link to post Share on other sites
Jackobik Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Nie no, rozpierniczyłeś system :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Co więcej - ja np. mam taki mundur na sprzedaż, ale go nie sprzedam, bo nawet wymiarów nie podałeś ^^ Link to post Share on other sites
Recommended Posts