Pietia888 Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 (edited) Witam. Jak w temacie, otóż kupiłem sobie hi-capa 5.1 , a razem z nią dostałem w komplecie kaburę, ale jako iż kabura zbytnio mi się nie podoba, to możliwe że bym ją sprzedał i kupił coś innego , lub bym się wymienił , ale chciałbym wiedzieć cóż to jest. Osoba od której kupiłem replikę , twierdzi że PONOĆ jest to oryginalna kabura... Chciałbym , aby kilka osób się wypowiedziała, w kwestii ile można za tę kaburę wziąć. oto link do fotek: http://imageshack.us/g/163/obraz001lpq.jpg/ Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Edited August 5, 2011 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 (edited) kabura w dpm, na pewno nie do hi capy. Tzn. nie jest to oryginał do hi capy, ale kabura sama w sobie jest oryginalna. Edited August 5, 2011 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted August 5, 2011 Author Report Share Posted August 5, 2011 Hi-capa spokojnie wchodzi, tylko czy jest to oryginał???? , i ile można za to wziąć? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 nowa około 25-35 zł, stan tej trudno określić, bo mało co widać, ale jakieś 15 zł można by dać. Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Milion dolarów... albo nie, dwa miliony! A tak serio to MOŻE ktoś za to da kilka złotych, ale więcej się nie spodziewaj. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted August 6, 2011 Author Report Share Posted August 6, 2011 Aha..... to pewnie sobie zostawię ją, i tylko podorabiam dodatkowe paski aby się dobrze,,uda trzymała,, i będzie git. Dzięki wielkie Panowie za odpowiedzi. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 A co to jest "oryginalna kabura do hi capy"? :D To one są sprzedawane w komplecie pistolet-kabura? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 A co to jest "oryginalna kabura do hi capy"? :D To one są sprzedawane w komplecie pistolet-kabura? no właśnie nie istnieje coś takiego, stąd też to zanegowałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts