Ziemek92 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Witam. Pytanie: Miał już ktoś styczność z kopiami MBUS-ów z allegro? http://allegro.pl/bk-de-przyrzady-celownicze-magpul-mbus-i1753355379.html Znośne to jest? Warto wydać tą kasę? Proszę o odp i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Niewarto brać od tego gościa. Niedość że potwornie zawyża koszty wysyłki , kasuje za wysłanie każdego przedmiotu oddzielnie to jeszcze ma potwornie długi termin realizacji zamówienia. Niema towaru w polsce tylko po skasowaniu kasy wysyła zamówienie do chińskiego sklepu. Same MBUSy sa wykonane dość przyzwoicie. Widać że to nie oryginały ale da się ich bezstresowo używać. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Powiem Ci ze kupiłem od niego jak mial za 27zł z przesyłka, za ta cene to moglem poczekac tydzien:) wykonanie ok, tworzywo z taką chropowatą fakturą, ogólnie nie mam zastrzeżeń za takie pieniadze pzodro kostek Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Osobiście polecam brać u użytkownika na allegro marianmilitarny . Ma mbus w cenie 45zł ale towar jest wysyłany bardzo szybko. Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 U mnie szczerbinka od marianamilitarnego była lekko przekrzywiona ... Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 U mnie ten problem nie wystąpił. Jednak są to chińczyki a nie oryginały,więc może po prostu na taki feralny trafiłeś. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 , za ta cene to moglem poczekac tydzien:) Kupowałem dwa komplety tych celowników i za przesyłką skasował mnie drożej niż za towar, a czekałem na dostawę prawie miesiąc. Więc chyba mam przesłanki żeby być mniej zadowolonym. Osobiście nie polecam sprzedającego. natomiast jak pisałem z samych celowników jestem zadowolony, tworzywo znośne a i żadnych zwichrowań nie zauważyłem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts