tigey Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Witam chce kupić replikę AEG najlepiej pistolet do 200 zl. Będzie używany raczej do strzelania bo nie ma ekipy. Co polecacie?Mogą być używki. Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 ... Będzie używany raczej do strzelania bo nie ma ekipy.... A do czego ma być używany do kopania rowu? Ogarnij najpierw co piszesz. O pistoletach AEG na pewno coś znajdziesz, tylko musisz troszkę poszukać Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) do 200 zł? Ni mo. Pisownia Edited August 7, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Śliwa Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) Może chodziło mu o strzelanie do celów martwych (tarcza, puszka, butelka), niż do ludzi bo nie ma ekipy. Jeśli tak to ja bym brał... wiatrówkę! Jeśli koniecznie chcesz replikę to również nie AEG (cm 0.30 to pistolet o mocy... 200fps? do cqb, jako boczna czy coś w tym stylu się nadaje... ale do strzelania w tarcze?) tylko gaziak luger od KJW - ludzie mówią że ciężko go zajechać, a skoro nie chcesz używać tego normalnie w AS... A tak czy siak, czy to chcesz się bawić w AS, czy to chcesz strzelać do celu - z AEGów to nic nie odstaniesz w tej cenie, poza używkami tańszych chinoli które pewnie będą zdezelowane. Edited August 7, 2011 by PiotrqŚ Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Wybacz ale nie jestem martwy! ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) no to Cię nie trafi. ;p Pisownia Edited August 7, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Śliwa Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) piosownia heh :P @butelka... nie moja wina że dajesz sobie nick oznaczający kawałek przeźroczystego (lub nie) tworzywa przeznaczonego do przechowywania różnych płynów (lub nie) :P Zauważyłem. A. Edited August 7, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts