marcin9119 Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Szukam konwersję RIS do pj4a1 aby dośrodka dało się wsadić baterię . Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 (edited) do casv się mieszczą malutkie, do reszty nigdy mi się nie udało. pozostaje ci kupić puszkę PEQ lub stałą kolbę. EDIT: jeszcze łądownica na kolbę wchodzi w grę, ale według mnie szpetne to jest. Edited August 11, 2011 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Klientowi zmieściłem do RAS II link lipo 7,4 nunchak o taki. Jak byś taki froncik chciał to daj znać na PW ;) Poza tym to ciężko. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Ja swego czasu mając jeszcze M4 S-system, teraz to się zwie M4 RIS ileśtam, przycinałem żeberka od środka dzięki czemu z 8,4v dało się wrzucić 9,6v NiMH Firefoxa więc z lipo nie przewyższających jej rozmiarów powinno być ok. Quote Link to post Share on other sites
marcin9119 Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 CerberBP dzięki wielkie o taką odpowiedź mi właśnie chodziło teraz gdzieś to muszę znaleźć. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Jak wierzysz w allegro to masz tu za 50zł od ręki http://asgstargard.lh.pl/sgs/forum/viewthread.php?forum_id=30&thread_id=185 tylko się pospiesz!!! Jeśli chodzi o sklepy to raczej wszędzie niedostępne ale pisz do nich może czeka cię pozytywne info, że niedługo się pojawi. Jak natknę się gdzieś jeszcze to ci pomogę 129zł czekają na dostawę 140zł czekają na dostawę (chyba najbardziej zaufane miejsce) 199zł czekają na dostawę Edited August 12, 2011 by CerberBP Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts