labadziara1 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Poprosiłbym o dokładną instrukcję dostania się do tej komory najłatwiejszym sposobem :> Dodam, iż to jest ten model : http://gunfire.pl/product-pol-1144793020-Replika-karabinku-CM028.html I jeszcze 1 pytanie.. jak ustawić ten hop up najlepiej? Link to post Share on other sites
Myszur Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Co do tego, jak ustawić, powiem tak - jak najbardziej będzie Ci pasowało. Na wyczucie, musisz sam to ustawić na własne potrzeby. A gdzie ta komora jest to nie powiem, bo nie pamiętam. :S Link to post Share on other sites
hokager Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Proszę bardzo Rozkładanie cm.028 Link to post Share on other sites
orzeszek616 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Ja sam rozkładałem i doszedłem to nic trudnego :) Link to post Share on other sites
arend Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Bo ty Orzeszku jesteś samorodnym talentem. A przy ustawianiu Hopa wcale nie trzeba rozbierać repliki. Wystarczy odsunąć suwadło i jest dostęp do mechanizmu regulacji. A ustawienie regulacji będzie inne za każdym razem inne w zależności od kulek, czyli praktycznie trzeba podregulować na każdej nowej paczce kulek. Temat został jednoznacznie wyczerpany więc chyba się nikt nie obrazi jak zamknę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts