NajemnikSF Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 problem dla mnie dziwny, mam gb od gp i problem ze stykami(niestetu chinol) po wymianie kabli i skręceniu gb sprężynka nie odciąga kostki stykowej .... odciąga ją wtedy kiedy gb nie jest mocno podokręcany. Poradzcie co zrobić tylko proszę nie chcę odp wyślij do serwisu itp tylko rady :) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Upgrade i tuning" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Ogólne techniczne". Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 papier ścierny i troszku podszlifować :sciana: użyj trochu pomyślunku wtedy, jak część nie chce chodzić z powodu, że ma zaciasno Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Spiłuj kostkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts