Usama Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 (edited) Witajcie! Spodobał mi się taki reduktorek, więc mam odnośnie jego dwa pytania: 1: Czy to w ogóle działa? 2: Gdzie to dostać? (mogą być zagraniczne sklepy) P.S. Istnieje jakiś odpowiednik innej firmy? EDIT: O, taki: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_243&products_id=3137&name=Pro-Arms_-_Reduktor_predkosci_wylotowej_-_14mm_CCW Edited August 16, 2011 by Usama Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Jaki reduktorek. Link może, albo fotkę jakąś? Jeżeli ten z kolorowymi gumkami to owszem działa (wygonienie lenia z zadu pozwoliłoby ci nawet znaleść opis na Forum). Ostatnio na WGC takowy widziałem. A w ramach taniego zamiennika można spróbować zaklepać trochę wylot lufy. Żartowalem tylko z tym zaklepywaniem. Quote Link to post Share on other sites
Usama Posted August 16, 2011 Author Report Share Posted August 16, 2011 Na WCG sprawdzałem, niedostępny. Przestali to produkować, czy jak? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Odnośnie zamienników - ten TMa rzekomo nie działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts