zarkan11 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Zbliża się zima i poszukuje repliki ASG na zimę. Zależy mi by dobrze sprawowała się w zimowych warunkach. NIe wiem co wybrać AEG czy Green Gaz czy Co2 a może sprężyne. Z elektrycznych mam jednego http://allegro.pl/g36c-oporzadzenia-bw-caly-zestaw-do-asg-tanio-i1761554664.html. Proszę o odpowiedzi i przykłady pistoletów do 200zł. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Gazu na zime nie kupisz za 200... pozostaje kocek cymy (aep). nawet drogie klamki zawodzą przy wiecej niz -10 Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 W zimę to tylko elektryki (bo nawet i lepsze gaziaki mają problemy). Ale i tak trzeba uważać na baterie. Te w replikach zdałobysię ocieplić, a te rezerwowe nosić blisko ciała. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Na pewno nie bierz sprężynowego pistoletu. Ze sprężyn - tylko shotguny. I w sumie shotguny zima się dobrze sprawują. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts