Kamilkosiak Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Witam.Do tej pory byłem szczęśliwym posiadaczem g36 jg(najdłuższa wersja) jg0938.Normalnie kulka spadala po okolo 50m (wszystko w stocku) a od wczoraj gdy próbuje zmienić hop-up(lepszy-lub gorszy) to gumka lata mi do góry i do dołu a jak kręce nią w prawo czy w lewo to nic sie nie zmienia.Pomoże ktoś ?>?Co mam zrobić?Powtarzam cała replika w stocku! Quote Link to post Share on other sites
Przypadek Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 zmien gumke hop-up Quote Link to post Share on other sites
Kamilkosiak Posted August 21, 2011 Author Report Share Posted August 21, 2011 zmien gumke hop-up tzle to wiem dzięki ale czemu to kółeczko do regulacji lata wszędzie?? Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Prawdopodobnie wypadł Tobie plastik odpowiadający za stabilizacje lufy. Dodatkowo pełni też rolę blokady pokrętła od regulacji hopa, żeby właśnie nie przesuwała się w przód i tył. Plastik ten jest w kształcie literki C i ma dodatkowo takie 3 wystające piny. One właśnie nie pozwalają pokrętłu się przesuwać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts