Grzesiek_SAS Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Witam. Chciałbym od razu przeprosić, jeśli w/w temat miał już miejsce na łamach wmasg.. Niestety znalazłem jeden i nie odszukałem w nim odpowiedzi. Mianowicie. planuję kupić rosyjski mundur( najprawdopodobniej Flora). Nie znam się kompletnie na rozmiarówkach. Prosiłbym jakąś osobę, która się po prostu na tym zna, która nie wciśnie mi kitu. Moje wymiary: -Wzrost 180cm -Klatka piersiowa 90cm -Pas 80cm ___________ Oprócz tego mam pytanie, gdyż nie jestem (jak widać..) "obcykany" w dziedzinie mundurów, wyposażenia itd. Chciałbym zapytać (choć wiem, że rosyjskie mundury to nie są produkty tanie) czy cena 180zł za Mundur(Bluza mundurowa+Spodnie) w kamuflażu "flora" to jest rozsądna cena? Z góry dziękuję i jeszcze raz uprzejmie przepraszam, jeśli według czyjejś opinii zaśmieciłem forum kolejnym tematem.. Życzę miłej nocy, Grzesiek. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 czy cena 180zł za Mundur(Bluza mundurowa+Spodnie) w kamuflażu "flora" to jest rozsądna cena? Jak na moje rozeznanie to raczej jest cena przystępna. W takiej cenie chodzą same bluzy (magazynowe), więc jak w dobrym stanie i jesteś naprawdę chętny to bierz. Inną sprawą że czasami na portalach aukcyjnych mozna trafić rosyjskie mundury polowe (współczesne) w naprawdę przystępnych cenach ale nieczęsto i czasami są w złym stanie. Najtaniej na rzeczonych portalach kupisz narzutki maskujące typu KZS i KLMK . ps masz i rozmiarówkę http://www.specsnar.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=16 hyhyhy Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Uuu, Arend, okrutny jesteś :happy: Ale nie lekceważ potęgi ciemn... znaczy, Googla z opcją tłumaczenia :cool: Quote Link to post Share on other sites
Grzesiek_SAS Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 (edited) Cyrlicy nie znam, ale chyba rozmiar 5 będzie dla mnie odpowiedni, hm? Edited August 25, 2011 by Grzesiek_SAS Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Na wzrost powinno być OK. :happy: Quote Link to post Share on other sites
Grzesiek_SAS Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 Mam rozumieć, iż tylko na wzrost? Bo nie mogę się jakoś połapać:D Jesli się na tym znasz, podaj "mój rozmiar", będę wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Matiz1911 Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 (edited) Tu na stronie frontowca jest rozmiarówka http://www.frontowiec.com/index.php?i1,rozmiary Edited August 25, 2011 by Matiz1911 Quote Link to post Share on other sites
Grzesiek_SAS Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 Okej, wiedziałem, że gdzieś to widziałem, tylko nie mogłem znaleźć, dziękuję. Tylko cholewcia nie ma moich rozmiarów(46-5)... Jka ktoś miałby do sprzedania, to proszę o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts