nortin Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Na dzień dzisiejszy jakie AK najlepiej kupić ?!? cena max. 2k Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Jak do 2k, to chyba VFC lub GHK. Choć ja bym kupił Boyi, do niego GB Cymy, stuningował na 550 FPS, a za resztę kwoty (tysiak by został) kupił części z ostrego i przepakował. Wyszedłby kałach idealny. Edited August 28, 2011 by Lesio Link to post Share on other sites
nortin Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Post usunięty za pisownię. Arend Edited August 28, 2011 by arend Link to post Share on other sites
herrtomo Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Ja kupiłem CM036A za 600, do tego preclufa, sprężyna 140, li-pol i jakieś tam drobne elementy w środku żeby się to nie rozpadło przy mocniejszej sprężynie. W sumie ok. 1k. Mam ok 470 fps (podobno można więcej, ale nie chcę) i jestem super zadowolony. Link to post Share on other sites
Ray~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) to ma być kurde kałach a nie snajpa :hahaha: Dziecko, zadałeś pytanie i uzyskałeś świetną odpowiedź. Snajpa z tego nie będzie, lecz kałach z prawdziwego zdarzenia. Trochę więcej kultury dla innych na drugi raz. Edited August 28, 2011 by GROM.USP Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 to nawet lepiej - kałach boyi+gb cymy+części z ostrego i jeszcze na kilkanaście magazynków będziesz miał. Ja kupiłem CM036A za 600, do tego preclufa, sprężyna 140, li-pol i jakieś tam drobne elementy w środku żeby się to nie rozpadło przy mocniejszej sprężynie. W sumie ok. 1k. Mam ok 470 fps (podobno można więcej, ale nie chcę) i jestem super zadowolony. Zakładam, że nie każdy lubi plastiki zamiast drewna i znal zamiast stali, stąd sugestia średnio trafiona. Link to post Share on other sites
arend Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat poruszany wielokrotnieJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts