Malina8998 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Witam, interesuje mnie wasze zdanie na temat tego zestawu : http://allegro.pl/karabin-asg-well-mb-03-luneta-gratisy-i1793600175.html#gallery Jak z tuningiem itp.? Ogólnie czy warto, czytałem tematu na temat tej broni, ale chciałbym wszystko podsumować. Z góry dzięki ! Link to post Share on other sites
arend Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Oczywiście że warto, ale tylko dla kogoś kto ma 4 stówki do wyrzucenia w błoto. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Jeśli masz więcej niż 6 lat - umiesz czytać. Jeśli umiesz czytać, to rzeczywiście przeczytałeś temat o tej replice. Jeśli przeczytałeś temat o tej replice - wiesz, że nie jest dobrym wyborem. Czy jest warta 200 zł? - NIE. Czy jest warta 400 zł? - BARDZO BARDZO NIE. EDIT: za stówkę wziąłbym samą replikę, za 2 stówki cały zestaw. Edited August 28, 2011 by Lesio Link to post Share on other sites
Ray~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) NIE, jeśli to kupisz, będziesz mocno zawiedziony. Replika kiepska, brak dostatecznej celności i zasięgu jak na tego typu karabin. I standardowa odpowiedź, która pada na tego typu pytania: kup cm.028 Edited August 28, 2011 by GROM.USP Link to post Share on other sites
Malina8998 Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 (edited) NIE, jeśli to kupisz, będziesz mocno zawiedziony. Replika kiepska, brak dostatecznej celności i zasięgu jak na tego typu karabin. I standardowa odpowiedź, która pada na tego typu pytania: kup cm.028 Wiem cymkę miałem padła dwa dni po gwarancji nie mam kasy na lepszą snajperkę raczej myślałem o tunigu w przyszłości ,300 zł to nie tak drogo biorąc pod uwagę wartość lunety, kulek, okularów i magów . Sam nie wiem ... Btw. U krakmana ta replika stoi 247 i jej nie ma, czyżby spisek ? : P Edited August 28, 2011 by Malina8998 Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 No, okulary 8 zł, mag 12 zł/sztuka, kulki jakieś 5 dych wszystkie razem... uff, co za interes, zaoszczędzisz 20 zł, ale wdupisz 3 stówy! o tempora, o mores! Link to post Share on other sites
arend Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Oczywiście że spisek. Doświadczeni gracze ze swoimi wypasionymi replikami dostają po tyłkach od zielinych z takimi "snajperkami". Dlatego wpływają na sklepy żeby zablokować ich sprzedaz. Link to post Share on other sites
Ray~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Wartość? Luneta bazarówka, okulary ochronne, wycior, klucze, 3 magazynki dodawane do zestawu z repliką, pas nośny - ŁAŁ, to wszystko ledwo 50zł warte (licząc oczywiście optymistycznie). Naprawdę nie warto - będziesz potem żałował tego zakupu i trudno jest potem wyszukać frajera, który kupi to za takie pieniądze. ahhh... już 2 raz za wolno napisałem post i ktoś w tym czasie zdążył mnie wyprzedzić :P Edited August 28, 2011 by GROM.USP Link to post Share on other sites
Little_Jacob Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Nie kupuj tego chłamu. Sam tuning wyniesie cię kilku krotność ceny "repliki" i części są trudno dostępne. Lepiej kupić jakiegoś elektryka jak słynne cm.028 albo g36 od jg. Dużo lepiej na tym wyjdziesz. Link to post Share on other sites
Krzywy13 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Moim zdaniem piszecie farmazony miałem cymke 0.28 Primo celność i zasięg gorszy od tego wella. Secundo replika świetna na początek (moim zdaniem) fakt nie mam porażającej celności i zasięgu, ale żeby takowy mieć trzeba władować 2000złoty, a i tak zasięg nie przekroczy 100 m, bo przecież to tylko kulki. Tercio Za taką cenę nie ma lepszego zestawu. Tyle w temacie, pozdrawiam. Edited August 28, 2011 by Krzywy13 Link to post Share on other sites
Ray~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Moim zdaniem piszecie farmazony miałem cymke 0.28 Primo celność i zasięg gorszy od tego wella. Secundo replika świetna na początek (moim zdaniem) fakt nie mam porażającej celności i zasięgu, ale żeby takowy mieć trzeba władować 2000złoty, a i tak zasięg nie przekroczy 100 m, bo przecież to tylko kulki. Tercio Za taką cenę nie ma się lepszego zestawu. Tyle w temacie, pozdrawiam. Łapać go, bo herezje głosi!!! :bialaflaga: Do autora wątku: jak myślisz, dlaczego on chce sprzedawać ten "świetny" karabin? edzia: Ahahahhahaahahah patrzcie gość z allegro i Krzywy13 przypadkowo mają napisane skąd pochodzą: Suwałki. Na pewno to nie ma związku z tym, że krzywy tą replikę zachwalał. Edited August 28, 2011 by GROM.USP Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Bo patrzcie, co krzywy ma w komisie: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/145558 :D Żałosne. :) ale przekonał mnie, BIERE! Link to post Share on other sites
Little_Jacob Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Drogi Krzywy13! Najprawdopodobniej trafiłeś na jakiś gorszy egzemplarz na tej wielkiej chińskiej loterii. Miałem stosunkowo niedawno okazję strzelania z cm.028. Kolega dostawał kulkę za każdym strzałem.A i zasięg nie pozostawiał wiele do życzenia. Poza tym spójrz na to z innej strony. Ile razy strzelisz ty z wella, a ile razy strzeli w ciebię ktoś z cm.028 Link to post Share on other sites
arend Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Śmiem twierdzić że farmazony to kolega pitoli. Chwila przejrzenia Nawet tylko naszego komisu pozwoli natknąć siię na taką http://wmasg.pl/pl/consignment/show/145449 ofertę, która tą "snajperkę" zostawia w tyle mocno. Zresztą biorąc pod uwagę celność, zasięg i podatność na jakąkolwiek modyfikację tej "snajperki" widać że sprzedający szuka przysłowiowego jelenia co kupi chłam w który on się władował. Link to post Share on other sites
Krzywy13 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Spójrz na to z tej strony, że gra snajperem to przede wszystkim klimat. Jasne szybkostrzelność też ma znaczenie, jak kto woli. Upieram się, że w tej cenie nie ma nic lepszego .(to tylko moje zdanie) Nie to nie przypadek, że zachwalam produkt oczywiście, że mam w tym interes, ale nie ma tam ani słowa kłamstwa . Pozdrawiam "weteranów" ;) Edited August 28, 2011 by Krzywy13 Link to post Share on other sites
Little_Jacob Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Ale jaka jest rola snajpera na polu walki. jest nią likwidacja przeciwników z dużej odległości. A well ma ledwo 40 metrów zasięgu całkowitego. A o skutecznym szkoda gadać. Link to post Share on other sites
Ray~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Spójrz na to z tej strony, że gra snajperem to przede wszystkim klimat. Jasne szybkostrzelność też ma znaczenie, jak kto woli. Upieram się, że w tej cenie nie ma nic lepszego .(to tylko moje zdanie) Nie to nie przypadek, że zachwalam produkt oczywiście, że mam w tym interes, ale nie ma tak ani słowa kłamstwa . Pozdrawiam "weteranów" ;) Powiem wprost: przestać pierdzielić. To napisz nam wszystkim dlaczego sprzedajesz ten karabin?! Tu i teraz. "klimat bycia snajperem" tiaaaaaa na pewno go poczuje z tym czymś strzelającym na mniejszą odległość niż byś potrafił dorzucić kulkami. edit: literówka Edited August 28, 2011 by GROM.USP Link to post Share on other sites
arend Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Krzywy to powiedz mi dlaczego sprzedajesz ten wypasiony zestaw. Czyżby doszedłeś do wniosku że przedać trzeba ten chłam i kupic zwykłego elektryka, bo "klimat snajpera" kończył się na ciągłej podróży na respa? Edyt: Nie nie czepiam siię do ciebie bo za te pieniądze co władowałem w swoje MB01 kupiłbym naprawdę przyzwoitego AEGa a i na jeszcze lepszy tuning by starczyło. A dalej strzela tak daleko i celnie jak te cymy i boyje które teraz są dostępne w cenach ~7 stówek. Tyle że ja wiem że szanse na odzyskanie nawet połowy tej kasy są mało realne. Link to post Share on other sites
Krzywy13 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Powiem wprost: przestać pierdzielić. To napisz nam wszystkim dlaczego sprzedajesz ten karabin?! Tu i teraz. "klimat bycia snajperem" tiaaaaaa na pewno go poczuje z tym czymś strzelającym na mniejszą odległość niż byś potrafił dorzucić kulkami. edit: literówka Sorry, ale tak mnie przycisnąłeś tą logiką, że wymiękam. Sprzedaję go z prostej przyczyny mam problemy finansowe, pozatym jadę na studia splot okoliczności i nic więcej, resztę pozostawiam waszej kwestii wairy ;) Krzywy to powiedz mi dlaczego sprzedajesz ten wypasiony zestaw. Czyżby doszedłeś do wniosku że przedać trzeba ten chłam i kupic zwykłego elektryka, bo "klimat snajpera" kończył się na ciągłej podróży na respa? Gdybyś uważnie czytał temat wiedziałbyś, że miałem cymke 0.28, nie zachwyciła mnie . Resztę napisałem powyżje. Link to post Share on other sites
Ray~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Sorry, ale tak mnie przycisnąłeś tą logiką, że wymiękam. Dziecko, ty chyba sarkazmu nie wyczułeś w mojej wypowiedzi... Czekaj, czekaj, to kupiłeś ją jakieś 3 tygodnie temu i teraz nagle uznałeś, że na studia musisz jechać. aha, rozumiem Link to post Share on other sites
Krzywy13 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Dziecko, ty chyba sarkazmu nie wyczułeś w mojej wypowiedzi... Czekaj, czekaj, to kupiłeś ją jakieś 3 tygodnie temu i teraz nagle uznałeś, że na studia musisz jechać. aha, rozumiem Haha... Albo jesteś tak niekumaty jak ja, albo jest jeszcze gorzej. Miałem kasę żeby kupić sobie tą broń i odłożyć na studia . Dostałem mandat za przekroczenie prędkości i wyprzedzanie na pasach, a więc kasy już nie ma ... Link to post Share on other sites
Ray~ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Haha... Albo jesteś tak niekumaty jak ja, albo jest jeszcze gorzej. Miałem kasę żeby kupić sobie tą broń i odłożyć na studia . Dostałem mandat za przekroczenie prędkości i wyprzedzanie na pasach, a więc kasy już nie ma ... Wiesz... ja kumaty jestem, tylko uważam, że ty te bajki na poczekaniu wymyślasz. Link to post Share on other sites
Krzywy13 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Wiesz... ja kumaty jestem, tylko uważam, że ty te bajki na poczekaniu wymyślasz. Suae quisque ipsius disciplinae sua sententia Link to post Share on other sites
arend Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Zamykam bo zaraz dojdzie do osobistych wycieczek na co nie pozwolęJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts