Hamsterq Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Witam. Posiadam replike G36c od JG. Mam problem z zasięgiem kulki po przeleceniu 15, 20 metrów opadają na ziemię. Regulacja hop up nic nie daje. Rozebrałem z złożyłem komore lecz to tez nic nie dało. Wspomnę ze mam wymienioną gumke na czarnego Guardera i precke JBU 6,01 363cm. Porsze o pomoc i rady Quote Link to post Share on other sites
chris15939 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Witam. Posiadam replike G36c od JG. Mam problem z zasięgiem kulki po przeleceniu 15, 20 metrów opadają na ziemię. Regulacja hop up nic nie daje. Rozebrałem z złożyłem komore lecz to tez nic nie dało. Wspomnę ze mam wymienioną gumke na czarnego Guardera i precke JBU 6,01 363cm. Porsze o pomoc i rady GB nie był rozbierany? Wszystkie cześć stockowe? Ile masz FPSów? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Myślę, że zbyt hurra-optymistycznie podchodzisz do tematu Chris. ;) Inne pytanie. Masz chrono? Nie masz? Sądzę, że dla Ciebie profesjonalny serwis. Spróbuj wymienić ewentualnie gumkę. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Wina może leżeć po stronie dystansera, sam tak miałem na stockowym dystanserze kulka leciała 20metrów i koniec, po zmianie na wkład od długopisu wszystko wróciło do normy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts