Christophy Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 (edited) Otrzymujesz złotą łopatę za wzorowe odkopywanie! @A szukajki to nie ma? :) Edited December 7, 2011 by Christophy Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Chyba po to jest temat, by w nim pisać. Rozumiem, jeśli odkopuje się temat z przed roku w stylu "pomóżcie karabin nie strtzela!11!11!!!" - wtedy można się w jakieś łopaty bawić. Ale mieć problem, że ktoś poruszył temat sprzed 2 miesięcy? ;) Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Poszukaj na forum tam znajdzie informacje na swoje pytania.Nie baw się w II W.Ś repliki nie są najlepsze w stoku a zabawa w rekonstrukcje jest droga.Pomyśl nad cm.003,cm.040 lub cm.031 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Ja tam na Stena AGM nie narzekam. Po poprawieniu hopka niesie świetnie, i jest w pelni stalowy. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 A Thompson jest klonem TM, ma świetny GB i zupełnie niezłą komorę HU. Tylko, że możliwości tuningu zewnętrznego są ograniczone, a i o ładownicę na magazynki łatwo nie będzie. Sten AGM? Coś co sam bardzo bym chciał mieć, choć w rekonstrukcję nigdy się nie bawiłem i nie zamierzam. Jedyne, co mnie powstrzymuje to fakt, że nie mam dla niego żadnego zastosowania :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Sten AGM? Coś co sam bardzo bym chciał mieć, choć w rekonstrukcję nigdy się nie bawiłem i nie zamierzam. Jedyne, co mnie powstrzymuje to fakt, że nie mam dla niego żadnego zastosowania :icon_razz2: U mnie było tak samo. Nie mam nic wspólnego z Brytolami, a z Brytolami drugowojennymi tym bardziej, ale mimo wszystko - ma coś w sobie ten kawał blachy. ^^ Quote Link to post Share on other sites
kacper111 Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Co do mp5 JG Ja mam SD5 i po 40-50 tys kulek wszystko gra i hula, więc nie jest to najgorsza replika :-) Quote Link to post Share on other sites
Melite1337 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited December 8, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Dobrze. Jeśli chcesz czegoś "egzotycznego" (choć to złe określenie, Tommygun wcale nie jest egzotyczny - jest doskonale rozpoznawalny, każdy wie, co to jest), bierz Thompsona. Jeśli chcesz czegoś do czego łatwo będzie o magazynki i inne części - bierz Kałasza (najlepiej CM.028: części prawie że na ulicy leżą :wink: ) lub MP5 (tylko raczej Cymy, niż JG: JG strzelają tak sobie i trzeba w nie trochę pracy i pieniędzy włożyć żeby miały sens. JG ma bardziej udane repliki na koncie...). Niestety - tak, żeby była i mało popularna, i o części łatwo, to się nie da. Działa tu proste prawo popytu i podaży: - skoro replika jest mało popularna, to i popyt na akcesoria do niej nie jest wielki. A skoro popyt nie jest wielki, to i nikt nie zawraca sobie zanadto głowy zapewnianiem nadzwyczajnej podaży mało chodliwego artykułu... Z tym się musisz pogodzić. Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 Lesio, dzięki za poparcie ;) Thompson dalej leży i zaczynam mieć wrażenie, że jednak jest bardzo egzotyczny :/ Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) W woli ścisłości magazynek z tomka sw mieści 420 BB tak jak i tomk TM . Odnośnie zakupu ładownic do tomka czy stena nie ma z tym większego problemu, wystarczy odwiedzić Allezło lub ebay :) Pozdrawiam Ahmed. Edited January 6, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts