falloutpl Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Witajcie, postanowiłem wyrzucić z mojej długiej g36 rączkę transportową z lunetą, z powodu niewygodnego celowania z niej z założonymi goglami (za duży odstęp lunety od oka) Kupiłem sobie górną szynę RIS, więc wypadało by coś na niej posadowić :) W związku z tym, poszukuję jakiegoś kolimatora zamkniętego, z wysokim montażem aby móc korzystać z muszki i szczerbinki na RIS'ie. Tak do 200 zł, co możecie polecić? Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Eotech powinien być dobry. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Witajcie, postanowiłem wyrzucić z mojej długiej g36 rączkę transportową z lunetą, z powodu niewygodnego celowania z niej z założonymi goglami (za duży odstęp lunety od oka) Na twoim miejscu to ja bym dał jeszcze większy odstęp soczewki od oka niż gogle. Użycie lunety celowniczej nie polega na przylepianiu oka do okularu. Dobry odstęp jest taki żeby wielkość obrazu w soczewce była jak największa ( mnie wypadało jakieś 5cm od soczewki). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts