lipharDYT Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Kolega zastanawia się nad kupnem pistoletu gazowego do 200 zł. Piszę za niego, bo nie ma tu konta. Znaleźliśmy kilka replik, ale chce (on :p) się jeszcze zapytać, czy warto kupić którąś z nich. M9 KJW Mk23 STTI Desert Eagle TM http://www.militaria.pl/action_sport_games/pistolet_asg_gg_m92f_(11555)_p5697.xml Oczywiście w moich osądach Tokyo Marui przeważa. M9 KJW ładniej wygląda, lecz nie znam tej firmy (znam ich mało, ale o tej nie mogłem nic znaleźć). Proszę o szybkie odpowiedzi, lipharDYT Link to post Share on other sites
Crusader Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 A nie lepiej CM.030? Nie będzie musial Twój kolega kasy na gaz wydawać Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Wiem, że broń boczna, jeśli w ogóle będzie używana na strzelankach, powinna mieć do 340 fps, ale czy 195 to nie za mało ? Link to post Share on other sites
cinek665 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego Arend Edited September 1, 2011 by arend Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 No fajnie jest dostać w CQB z takiego mk23, który ma tylko 420fps. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 (edited) Czym częściej zaznaczasz, że to nie Ty pytasz, tym bardziej myślę, że to jednak Ty. Patrz na to, by po pierwsze pistolet był dostępny. Edited September 1, 2011 by Lesio Link to post Share on other sites
FlynN Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 (edited) A nie lepiej CM.030?Nie będzie musial Twój kolega kasy na gaz wydawać Boże koleś, gościu chce pistolet gazowy a ty mu z elektrycznym wyjeżdżasz.... A co do pistoletu jeśli nie zależy wam na "bajerach" (full metal, blow back...) to proponuje najzwyklejszą beretkę od bodajże STTI cena ok 90 zł. Dobrze strzela i się nie psuje często, a reszta zostanie wam na jakiś szpej Pozdrawiam Edited September 1, 2011 by FlynN Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 (edited) Jeszcze o firmie SRC i ASG powiedzcie, czy warto brać pod uwagę. Edited September 1, 2011 by lipharDYT Link to post Share on other sites
Andzia Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Dam Ci przydatną radę: http://wmasg.pl/pl/search. Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Ja tobie dam jeszcze lepszą :) Następnym razem wstaw prawidłowy link :) Link to post Share on other sites
cinek665 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Tu masz link: http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/342-opisy-i-informacje/ Poczytaj sobie a trochę tego jest ;) Link to post Share on other sites
Ray~ Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Ja tobie dam jeszcze lepszą :) Następnym razem wstaw prawidłowy link :) ahahahahaha, andyss ale Cię załatwił tym tekstem. Niestety Ci nie wyszło. @lipharDYT - to dla Ciebie: http://forum.wmasg.pl/index.php?app=core&module=search§ion=search&do=search&fromsearch=1&search_term=src Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Udało mi się znaleźć coś o tym src, ale tylko o emkach, a nie o pistoletach, dlatego pytam. A cinkowi dziękuję :p Link to post Share on other sites
maczo007 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Po prostu liphar nie potrafił włączyć myślenia, żeby usunąć kropkę z końca linku. Polecam klamke C02 SRC m9 - na gunfire.pl jest byla ostatnio. pozdro Link to post Share on other sites
lipharDYT Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 (edited) Dobra, już styknie. Dzięki wam :) Myślę, że temat do zamknięcia. Edited September 1, 2011 by lipharDYT Link to post Share on other sites
Andzia Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Cholercia, racja. My bad. Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Ja tylko nadmienię, że Beretty od SRC są tymi samymi replikami co Beretty od STTI. Tak samo z ASG - jest to tylko rebrand STTI/SRC. W dziale gazówek opisałem moje wrażenia ze strzelania tymi Berettami, zarówno z magazynkiem w wersji na Greengas jak i na CO2. Temat zamykam na prośbę autora. Link to post Share on other sites
Recommended Posts