Poisonbolt Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Witam, od niedawna jestem posiadaczem ak 74 rk-02, i potrzebuję do tego modelu preclufy, wiele producentów posiada w swojej ofercie lufy wewnętrzne wykonane z teflonu, ale niestety doszły mnie pewne informację, że takie lufy się ,,ścierają'' nie wiem czy to mit, czy jednak prawda - dlatego kieruje to pytanie do Was, ludzi bardziej kompetentnych których staż w ASG liczy już parę lat :) Do tego prosiłbym o podanie jakiejś lufy (mogą być wymiary średnica/producent/długość) do mojej w/w broni. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Poisonbolt Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Bierz Promyka, długość według uznania/pomyślunku. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 najtansza opcja: systema 6.04 dlugosc lufy miedzy 450- 510 do cylidnra typu 0 ( pelny ), przy czym 510 powinna ci sie schowac w tlumiku plomieni. do teog dobra gumka, przesmarowanie,doszczelnienie i jechana. najlepsza opcja (droga ) - km head, albo prometheus. drogie to ci dziadostwo jak cholera ale za to cholernie dobre. Dlugosc lufy jak powyzej. Tanio Koba -odpusc sobie, chyba, ze masz 330fps. Po drugie ciezko w PL dostac tak dluga lufe. Chinskie lufy - zaplacic za to trzeba a roznicy wogole nie ma miedzy stokiem a chinskim "preclem" Quote Link to post Share on other sites
Poisonbolt Posted September 2, 2011 Author Report Share Posted September 2, 2011 No niestety na razie nie posiadam funduszy na Promyka lub km head'a, zastanawiałem się nad lufą do 120 zł, ew. ta systema może być, lecz zainteresowała mnie ta o to lufa: http://allegro.pl/lufa-precyzyjna-black-python-6-03-455mm-madbull-i1798656134.html jest z teflonu (ponawiam pytanie czy to dobry materiał do prec luf), i czy te 455 mm starczy? Dzisiaj chciałbym zamówić jakąś lufę. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Nie zrozumiałeś. Liczy się marka, czyli cena, a nie to czy lufa jest pokryta teflonem, srebrem, kupą czy niczym. A poza tym rusz 4 litery i sobie poszukaj, tematów o preckach Ci u nas tyle co Krzyżaków pod Grunwaldem. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Pozbieraj dłużej, warto. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts