edwin_83 Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Witam! Mam taki tyci problem: Jakbym nie kombinował z przeplataniem pasów od szelek to i tak wysuwają mi się z klamerek na pasie. Szczególnie łatwo im idzie, kiedy się usiądzie. Dostałem rozmontowany zestaw (no i oczywiście bez gwarancji i instrukcji obsługi, ale toż to demobil). Cały czas muszę robić coś źle... Proszę o pomoc! Myślę, że nie tylko ja mogę mieć z tym problem. Jakiś przekrojowy rysunek poglądowy, czy coś? Może być odręczny. Aha! Jak było więcej niż jeden rodzajów klamer, to proszę mnie w tej materii oświecić. Dziękuję za pomoc i konstruktywną krytykę. edwin_83 Link to post Share on other sites
minus25 Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Ale... jakie to szelki, jaki pas? Może jakieś zdjęcia? Link to post Share on other sites
edwin_83 Posted September 2, 2011 Author Report Share Posted September 2, 2011 Wiedziałem, że nie będzie lekko... Dotrę do domu i do wieczora wkleję zdjęcia mojego demobilowego szpeju. Dziękuję przy okazji za szybką odpowiedź. Link to post Share on other sites
Wolf Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Zakładając, że to dział reko niemcy, to chodzi pewnie o pas i szelki od S95. Polecam zdjęcia przeplecenia w tym artykule, oraz zakończnia taśmą. Link to post Share on other sites
edwin_83 Posted September 2, 2011 Author Report Share Posted September 2, 2011 Zakładając, że to dział reko niemcy, to chodzi pewnie o pas i szelki od S95. Polecam zdjęcia przeplecenia w tym artykule, oraz zakończnia taśmą. Dokładnie o takie szelki chodzi. Dokładnie o takie szelki mi chodziło, kiedy zdecydowałem się tutaj napisać. :maniak_OK: Dzięki za pomoc! Jak widać, muszę się podszkolić w używaniu :szukaj: Link to post Share on other sites
Recommended Posts