Kopyt Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Witam miałem zamiar kupić CM003 i obszynować go w przednia szynę i zamontować tłumik i jakaś preckę ( szyna nowa kolo 150-200 zł tłumik z lufa jakies 150-200) wiec za karabin zapłacił bym 800-900 zł z wszystkimi bajerami, lecz zaobserwowałem takie cudo http://allegro.pl/gunfire-karabin-asg-replika-jg-g36-360fps-gear3-i1797692158.html i teraz pytanie czy taniej wyjdzie podniesienie tutaj fps czy może lepiej będzie inwestować w cymke ?? ( wyprzedzam odp ze nie opłaca się inwestować w tego g36, ale na przyszłość planuje zmienić na coś markowego. Pozdrawiam Wojtek.(ps pisze z konta kolegi - nie mogę utworzyć konta) Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Witaj. Chyba lepiej będzie jeśli weźmiesz CM.003, masz od razu RIS'a na kolimator i rączkę taktyczną. Czego więcej Ci potrzeba? Chyba nie choinki? Do tego lufa KM Head lub Prometheus i tłumik jeśli taka twoja wola Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Tak to jest jak nowy doradza nowemu... KM? Promyk? Wiesz ile takie coś kosztuje? Ty mu proponujesz lufę, która kosztuje połowę repliki. Proponuję wymienić gumkę na systemę oraz lufę na gunnera i będzie super. Giety JG są bardzo fajne i je polecam. G36 cymy nie miałem okazji nawet potrzymać, więc się na jej temat nie wypowiem. Jeśli chcesz szyny RIS, to licz się też z kosztem dodatków, bo mając taką "nagą" oszynowaną wersję, będzie to trochę głupio wyglądało. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 (edited) CM.003, masz od razu RIS'a na kolimator i rączkę taktyczną. :hahaha: Od kiedy ocenia się replikę po tym, czy ma ris i rączkę taktyczną w komplecie? G36C Cymy jest dobre, bo posiada bezproblemowy gearbox i jest porządnie wykonana. JG jest bardzo dobre, ale za podobną cenę ma mniejszą moc i słabsze wykonanie zewnętrzne. Edited September 4, 2011 by Stalker Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 :hahaha: Od kiedy ocenia się replikę po tym, czy ma ris i rączkę taktyczną w komplecie? G36C Cymy jest dobre, bo posiada bezproblemowy gearbox i jest porządnie wykonana. JG jest bardzo dobre, ale za podobną cenę ma mniejszą moc i słabsze wykonanie zewnętrzne. Podałem propozycje ponieważ Kopyt chciał dodatkowo RIS'y kupić Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 (edited) Post usunięty za pisownię. 99Tomcat proponuję powtórkę szkoły podstawowej bo chyba dzisiaj nie napisałeś nic czego nie usuwałem Arend Edited September 4, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
fifla12 Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 (edited) Post usunięty za pisownię. Arend Edited September 4, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Post usunięty za gwałt na pisowni. Arend Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Luzy można usunąć dokręcając wszystko w replice. Natomiast miałem wczoraj porównanie swojej G36JG i Cymowskiej, Cymowska jest znacznie cięższa i ciutkę przyjemniejsza - mniej przypomina zabawkę. Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 (edited) Mało ci tych risów co ma fabrycznie cymka? Jeśli tak to możesz dokupić nowy front grip który ma o 2 czy 3 szyny więcej, nie wiem ile taki kosztuje ale kolega właśnie go ma. Na upartego możesz kupić zwykłe risy i je po prostu przykręcić. Ale nie wiem po co Ci aż tego tyle. Co do giet to cymka jest bardzo fajna, moja w stoku bez niczego przestrzeliła już ponad 20k kulek. Body jest bardzo dobre, naprawdę bardzo mocne. W JG bardziej się świeci a w cymie jest bardziej matowe. Edited September 5, 2011 by FlynN Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts