krissente Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Witam, Tak szukam i szukam, niestety nie widzę tematu (jeśli przeoczyłem, proszę moderatora o reakcję). Interesują mnie pistolety USP od Umarexa. Np. ten http://gunfire.pl/product-pol-1152195673-Replika-pistoletu-H-K-USP-45-Full-Metal.html Czy ktoś posiada i mógłby coś skrobnąć? Gdzieś rzuciło mi się w oczy, jakoby producentem była firma KWA czy KWC - w sumie widziałem taką i taką informację, niestety z tego co kojarzę, był to tylko jakiś komentarz na YouTube, więc ciężko się na tym opierać... Jak to w końcu jest? Aktualnie widzę, że nawet w zagranicznych sklepach USP od KWC ma status "discontinued". Przechodząc do sedna sprawy - warte to tych pieniędzy? Z jakimi magazynkami współpracuje ta seria? Link to post Share on other sites
Pawelo Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Jest to usp system 7 KSC (KWA ma dziadowskie oznaczenia, właściwie prawie ich brak). Umarex różni się od KSC pudełkiem i napisami malowanymi na biało. Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Lepiej wydać pieniądze na KSC z realnymi pełnymi oznaczeniami niż na Umarex'a (z badziewnymi napisami 6mm...) Link to post Share on other sites
Recommended Posts