boalorka1 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Szukam obecnie mudurow w kamuflazu z okresu LWP, we wzorze moro, lub deszczyk albo kolorowy deszczyk zwiadowcy z lat 50tych, im starszy tym lepiej. Mam do wymiany autentyczne wojskowe mundury CADPAT TW oraz AR do wymiany. Dzieki. Quote Link to post Share on other sites
cinek665 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Raczej zostaje ci przeszukanie jakiś forum historycznych zwiazanych z mundurami LWP. Czytałem na takich forach kiedyś ,że szyją odpowiednie mundury na zamówienie ;D Chyba ,że poszukasz "towaru" w jakiś dobrych demobilach wojskowych w których takowe mundury posiadają :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
S.A.S Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Widzę, że zapisane masz "Skąd: Toronto" i tu masz trochę problem, jeśli nadal mieszkasz za granicą. Jak masz jakiegoś znajomego w Polsce to niech ci kupi na allegro albo innym portalu, sklepie etc. i ci wyśle. Na wymianę może być cięźko coś znaleźć. Quote Link to post Share on other sites
boalorka1 Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 Widzę, że zapisane masz "Skąd: Toronto" i tu masz trochę problem, jeśli nadal mieszkasz za granicą. Jak masz jakiegoś znajomego w Polsce to niech ci kupi na allegro albo innym portalu, sklepie etc. i ci wyśle. Na wymianę może być cięźko coś znaleźć. A z jakiego powodu? Mam doswiadczenie z przesylka zagraniczna, czy sa ograniczenia celne w Polsce? Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Najlepiej jednostki strzelca,obrony cywilnej itp oni takie jeszcze w magazynach mają;) Quote Link to post Share on other sites
S.A.S Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 A z jakiego powodu? Mam doswiadczenie z przesylka zagraniczna, czy sa ograniczenia celne w Polsce? Ograniczenia raczej nie, ale nie każdy sprzedający zgadza się na wysłanie paczki za granicę, stąd moja odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts