Grey Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Instruktorzy US Army z Fort Benning, gdzie szkolona jest piechota, pancerniacy i Rangersi opublikowali odtajnione materiały szkoleniowe dotyczące podstaw taktyki lekkiej piechoty (spieszonej piechoty) na poziomie drużyny (squad). Materiał bardzo ciekawy, przygotowany w większości przy użyciu VBS2 (Virtual Battlefield Simulation 2, środowisko na tym samym silniku co gra FPP ArmA 1). Taktyka US Army - filmy animowane w VBS2 Quote Link to post Share on other sites
gzelek19 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 fajne to ;D Quote Link to post Share on other sites
Wargator Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 "What ya got Jackson?" :D Zajebiste! Dzięki za link, przyda się. Quote Link to post Share on other sites
JarekPN Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Bardzo fajny materiał :-) Quote Link to post Share on other sites
snajper-s5 Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Miałem okazję się na tym szkolić powiem szczerze nie może być to wyznacznikiem do głównego szkolenia. Widziałem wojska US w trakcie działań bojowych mają straszne braki , nie wprowadzają nic nowego i nie zgrzeszę jak powiem że jesteśmy lepiej wyszkoleni. Quote Link to post Share on other sites
OjciecMateusz Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 (edited) Panowie, zna ktoś aplikację, grę, cokolwiek co pozwoliłoby na generowanie podobnych animacji (bez konieczności angażowania osób drugich i trzecich do nagrywek sesji online)? Interesuje mnie narzędzie, którym byłbym w stanie stworzyć briefing lub szkolenie z zakresu nawiązywania/zrywania kontaktu na potrzeby ASG. EDIT: Znalazłem "Totally Accurate Battle Simulator" - przetestuje i dam znać. EDIT2: Ten "TABS" to nie narzędzie tego typu... ale uśmiałem się przy nim xD. Edited January 18, 2018 by OjciecMateusz Quote Link to post Share on other sites
Łilson Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Teoretycznie Arma I, II lub III i tryb edytora. Nic innego nie przychodzi mi specjalnie do głowy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts