JokerGMA Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Witam. Z czego najlepiej kupić M249. G&P czy A&K Cena nie jest ważna. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Z metalu... Poczytaj na forum, zanim założysz temat. :dry: Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Jeśli masz zamiar tuningować to zdecydowanie A&K,a jak Ci zależy na lepszym wykonaniu i oryginalnym oznaczeniom to bierz G&P. Quote Link to post Share on other sites
r2d2 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 CA AK I PJ są bardziej przyjazne użytkownikowi np wymiana springa, mozna rezerwowo stosować zwykłye magi od M4, łatwiej zdemontowac np muszke która przeszkadza gdy używamy lunety, jest działający przełącznik bezpiecznik S/F, W g&p jest lepiej wykonane bardziej przypomina reala jest taka "bardzie masywna" ma "takie smaczki" jak fajna atrapa klapki od ekstrakcji łusek, gdy zdejmie sie chwyt pod lufą i zamontuje sie dolnego risa brak jest tej przewy w metalowym łożu nieco widocznej właśnie wtedy, W stokowych PJ i Ak są niesławne komory hopup które jako pierwsze idą do wymiany na te od CA. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Niedługo SCDTV wypuści reckę m249para G&P, której również porównaliśmy replikę z wersją A&K. Generalnie, nie ma dobrego rozwiązania :D A&K/CA mają swoje plusy (pancerny gb, mozliwość używania magów od m4/16), a G&P powala wykonaniem i oznaczeniami. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Proszę oto i recenzja: Quote Link to post Share on other sites
Kyrios Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Z tego co wiem to M249 G&P ma GB v.2, a A&K specjalny do M249, więc wybór jest jasny. No chyba, że nie chcesz z tego strzelać to wtedy bierz G&P. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts