Matt12c Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 (edited) Witam. Zamówiłem M14 CYMY, używaną. Ma ona jednakże jedną wadę, a mianowicie nie posiada ognia pojedyńczego. Co w niej może być do zrobienia z nim? Chciałbym też ewentualnie przerobić ją na karabin wyborowy, jakieś 500 FPSów. Poprzedni właściciel mówił że większość bebechów jest wymieniona na Guardera. Nie wiem jednak dokładniej o jakich mówił. Co byłoby do wymiany? Pozdrawiam Edited September 17, 2011 by Matt12c Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 (edited) Umrzyj :sciana: Edited September 17, 2011 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
Matt12c Posted September 17, 2011 Author Report Share Posted September 17, 2011 Dobra, mniejsza o ten tuning, znając mnie i tak sie za niego za rok wezme, ale ten ogień pojedyńczy. Co może być tam nie tak? Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Poprzedni właściciel mówił że większość bebechów jest wymieniona na Guardera. Nie wiem jednak dokładniej o jakich mówił. Co byłoby do wymiany? Przepraszam, czy to forum jasnowidzów? Quote Link to post Share on other sites
Matt12c Posted September 17, 2011 Author Report Share Posted September 17, 2011 Dobrze, z tym mój błąd. Przepraszam najmocniej. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Poprzedni właściciel mówił że większość bebechów jest wymieniona na Guardera. Nie wiem jednak dokładniej o jakich mówił. Co byłoby do wymiany? Pozdrawiam Spręźynę wymienił i gumkę. Dobra, mniejsza o ten tuning, znając mnie i tak sie za niego za rok wezme, ale ten ogień pojedyńczy. Co może być tam nie tak? Najprawdopodobniej go nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Matt12c Posted September 17, 2011 Author Report Share Posted September 17, 2011 Emn zdążyłem się domyślić. Kurde, może być coś z płytką selektora? Szczerze to się na tym niezbyt znam, chciałem zasięgnąć rady lepszych ode mnie; ) Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Podeślij jakiemuś serwisantowi, żeby Ci sprawdził. Quote Link to post Share on other sites
Matt12c Posted September 17, 2011 Author Report Share Posted September 17, 2011 Dzięki za radę; ) Spróbuje do jakiegoś oddać; ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts