AKTG Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 (edited) Witam! Już od jakiegoś czasu zastanawiam sie czy któraś firma produkuje produkowała gumki hopup do stockowych komór w MB01/8? Jeśli ktoś wie coś na temat firmy, oraz skąd dostać takie gumki byłbym wdzięczny. Po odpowiedzi(sensownej) do zamknięcia. Pozdrawiam AKTG Edited September 18, 2011 by AKTG Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Po co ci stockowa gumka? Nie lepiej jakąś tuningowaną kupić? Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Traker a umiesz czytać? Czy szkoła nie nauczyła czytać ze zrozumieniem? Ta gumka będzie pasować Quote Link to post Share on other sites
AKTG Posted September 18, 2011 Author Report Share Posted September 18, 2011 (edited) Nie nie będzie, mój koleda ma vsr i kupił 3 od razu i pozwolił mi przymierzyć ale nie pasuje ani na lufe ani do komory :/ Sory że pisze sam pod sobą ale porównałem fakty i lufy i myśle że gumka do m24 jest dokładnie tą jakiej szukam. thx all Edited September 18, 2011 by AKTG Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts