Puchacz79 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Witam, musze kupić nowy pakiet (G36C) bo stockowy padł, zastanawiam się nad następującymi: VD Power King Arms G&G Firefox Ewentualnie ten ale nie wiem czy będzie pasował: Strike Systems Pakiery o podobnej pojemności tylko której firmy wybrać. Wszyscy chwalą Sanyo i GP ale takowych nie znalazłem. O Firefox opinie są różne, jedni chwalą inni ganią. A co z pozostałymi? W LiPo na razie nie chce się pchać. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Strike systems to jest tandeta, z doświadczenia wiem, najlepiej jakiś modelarski może, turnigy z tych tańszych. Wyjdzie taniej niż te wszystkie niby dedykowane do asg... Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Firefox tak jak już pisałeś, jest różnie oceniany. Ja miałem 2 z czego jeden działał całkiem dobrze (tylko pojemność ewidentnie była niższa) a drugi to jakaś padlina, nie mógł naciągnąć M100... King Armsa mogę polecić, miałem 2: 9,6V i 10,8V. Oba sprawowały się bardzo dobrze, długo trzymały, rof i reakcja na spust też były ok. 9,6V mi się "wylał" ale chyba dlatego, że męczyłem go dalej jak już nie miał siły i potem zostawiłem go na miesiąc :P Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Przekonaj się do lipo. Nie gryzą. I nie wybuchają w kolbach, jak to niektórzy myślą. :P Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Dokładnie, daj się przekonać do lipo bo to bardzo opłacalna i rozsądna przesiadka. Lipol 7,4 1200mAh to koszt do 40 złotych za coś ze średniej półki co sprawdzi się doskonale w asg. Za 60 złotych mamy już 7,4 2200mAh wymiarów nimha o ośmiu ogniwach i ona wystrzeli co najmniej 2k kulek. Akurat kończy się sezon więc odłóż sobie po 50 złotych na miesiąc i w nowym roku masz lipolke i ładowarke (w sumie jakieś 200 złotych wraz z wtyczkami porządnymi a nie tamiją) Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Do giety wchodzi 7,4V 1800 mAh. Ładowarka PowerBeana plus lipo turnigy albo zippy, to koszt 130 zł, a strasznie opłacalne. Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Zdecydowanie bierz lipo , i bez gadania :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts