toni8567689 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Cześć. Kilka dni temu zakupiłem rk-06. Paczka przyszła, wszystko ok. Naładowałem baterię i tu zaczęły się schody. Podpiąłem batkę, magazynek otwieram okno. Puszczam kilka seryjek, kilka strzałów na semi. Ustawiam hopa i nagle nic. Zero reakcji na spust. Nie ma nawet tyknięcia silnika. Sprawdzam bezpiecznik-cały, sprawdzam na innej baterii-też nic. Odkręciłem silnik od gb - też nie ruszył. Czy ktoś miał podobny problem? Co może być przyczyną dziwnego zachowania repliki? Czy odsyłać replikę do sklepu czy może dam radę sam coś zrobić nie tracąc gwarancji? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Wysyłaj do sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Wysyłaj, niech wymienią na nówkę. Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted September 23, 2011 Author Report Share Posted September 23, 2011 A czy przyjmą go jeżeli na body powstała rysa od selektora? Mogą uznać to jako ślady użytkowania? Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 A czy przyjmą go jeżeli na body powstała rysa od selektora? Mogą uznać to jako ślady użytkowania? Jak jest PLOMBA na gearboxie (gearbox nie otwierany przez ciebie) , to nawet jak replika byłaby zardzewiała to by przyjeli :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted September 23, 2011 Author Report Share Posted September 23, 2011 Dzięki ;) Po prostu nigdy nic nie zwracałem to nie wiem dokładnie jak to tam działa. Temat można zamknąć Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts