Tarzan1009 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 (edited) Witam, Czy jest na forum ktoś kto posiada takową kamizelkę (Modular Operator Plate Carrier od Condora), lub miał okazję ją sobie dokładnie obejrzeć? Jeśli tak, to miałbym parę pytań: 1. Czy do kieszeni na przedniej klapie wejdą 3 magi do emki? I w jaki sposób jest ona zapinana? 2. Jak z regulacją kamizelki? Jestem raczej nieduży (ok. 175cm i 64 kg) i nie wiem czy nie będzie na mnie za duża. Poza tym chciałbym nosić jeszcze pod nią pas taktyczny molle. 3. Czy posiada wewnętrzny elastyczny cummerbound? I ostatnie nie do końca związane z samą kamizelką: 4. Co sądzicie o OD od condora? Jak to wygląda w połączeniu z multicamem (właściwie camogromem)? Edited September 25, 2011 by Tarzan1009 Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Większość odpowiedzi znajdziesz tutaj: . Do MC lepiej pasuje Coyote niż OD. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Nie koniecznie lepiej. Biegałem w CB i OD i wg mnie nie ma różnicy kwestia gustu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts