Lorenz Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Witam Posiadam oryginalny montaż szyny RIS do AK. Dostałem go od znajomego z branży militarnej. Używałem go jako montaż pod lunetę w CM-036A, replikę sprzedaję a montaż zamierzam sprzedać osobno. Ile jest on warty i za ile mam go sprzedać ? Oto zdjęcia Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 To szyna od Zenit-belomo, nówki na allegro chodzą po 150-200 PLN. O, chociażby tutaj: http://allegro.pl/mo...1826624247.html Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 No, nie przesadzajmy, nówki to tak 100-150 MAX, przy czym nie wiem, czy ktoś kupiłby za 150 :)ceny na nokto są całkowicie z kosmosu, wystarczy spojrzeć ile chcą za pospy... Quote Link to post Share on other sites
Lorenz Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 sgt.Chaos z tej aukcji wynika że mój montaż kosztuje nowy 190zł "Montaż do AK niski/ szyna Weaver długa Cena - 190zł za sztukę szyna Weaver 21mm, długość szyny 140mm, przykręcona dwoma śrubkami, zrobiono z seluminium, kolor - czarny mat. Więc jak bym w komisie za 150zł wystawił to powinno by pójść nieprawda? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Różnie to bywa z tymi cenami, jak pisze Lesio - za 150 wątpię, że ktoś się skusi. Zwykłe montaże Cymy, czy czegośtam, kosztują niecałe 50 PLN a sprawdzają się świetnie. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Lorenz problem polega nie na tym za ile wystawisz tylko czy ktoś będzie chciał kupić. Jeżeli wystawisz za 100 zeta też może być problem bo zauważyłem że chińskie montaże chodzą po ~70 zeta i też nie znajdują chętnych. No niestety twój towar jest niszowy. Spróbuj poczytać forum Frontowiec.com i może tam trafisz chętnego który doceni koszerność montażu i zdecyduje się dać za niego godziwe pieniądze. Inaczej trzeba się będzie pogodzić z akucją od złotówki i cieszyć się z tego co kto da ( choć tez może się trafić paru konkurujących fascynatów) Ja akurat miałem fart i dokładnie taki sam montaż kupiłem na aledrogo za cenę 25 złotych razem z PP. Fakt drugi że szukam drugiego , ale z powodu że nie jest mi on niezbędny tez będe szukał podobnej okazji. Quote Link to post Share on other sites
Lorenz Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 Arend dzięki za poradę, myślę że z niej skorzystam i poszukam jakiegoś maniaka który doceni kunszt rosyjski. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 białoruski. :P Quote Link to post Share on other sites
Lorenz Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 A tak racja Lesio białoruski ;p Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts