Żabik Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Prosiłbym o doradzenie co do rodziny M4,aktualnie jestem zainteresowany tą http://gunfire.pl/product-pol-1152192876-Replika-karabinu-M4-BI-5781M-RASII-CQB.html co powiecie o tej (podana cena jest chyba z przed3 lat ,na allegro jest za 600zł). Jeśli ma ja ktos proszę o komentarz,zaś pozostałych o inne oferty. Dzięki Serdeczne Link to post Share on other sites
Agassei Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Ja polecam M4 SIR FULL METAL... Mój ojciec to ma i jest naprawdę zadowolony :) Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) Witaj. Poszukałem na Allegro ale ciężko tam znaleźć coś z metalu w cenie nie przekraczającej 600 zł, oprócz Boyi oczywiście. Może kolejnemu forumowiczowi pójdzie lepiej niż mi i podrzuci jakąś ofertę. Replika, którą Masz na oku powinna starczyć na początek ale Musisz wiedzieć że firma Boyi nie cieszy się najlepsza opinią pośród maniaków AS. Jeśli już zdecydujesz się na jej zakup to nie polecam skomplikowanych operacji mających podnieść moc bo szkielet Gearboxa może tego nie znieść ( mam w domu pęknięty szkielet Boyi ), Zwróć za to uwagę na precyzyjna lufę oraz obowiązkowo silikonowa gumkę HU ( np. Systemy czy Guardera, przy stockowej mocy repliki takie powinny być dobrym wyborem ). Edited October 3, 2011 by DobryDobrodziej Link to post Share on other sites
SamsOn Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Ja polecam M4 SIR FULL METAL... Mój ojciec to ma i jest naprawdę zadowolony :) Firmę może, hmmm ? 750 zł i M4PJ z Krakmana. Chociaż to nie szczyt marzeń. Link to post Share on other sites
FlynN Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Jeśli koniecznie chcesz m4 z tej dolej półki to tylko i wyłącznie nowa generacja P&J (bodajże IV) tu masz u karkmanów: https://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/pj4a1_p_j-2826.html Boy to loteria. A nowe PJ to naprawdę dobre repliki, sam nawet jak bym teraz m4 kupował to brał bym właśnie któryś z nowej generacji PJ Link to post Share on other sites
arend Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Bardzo proszę "zielonych" o przemyślenia swoich rad. Można władować innego "zielonego" kolegę w pasztet. A autora tematu proszę o przejżenie tematów w tym dziale. Da to Ci dużo do pomyślenia. Arend Link to post Share on other sites
Recommended Posts