sebusk Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 (edited) Szkoda że nie masz tych kawałków z bloku gazowego i komory może by to jakoś posklejał dobrym klejem. Ale jak już oddałeś to trzeba czekać co odeślą. Edited October 9, 2011 by sebusk Quote Link to post Share on other sites
Mosto Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 No trochę szkoda, jeden kawałek mam, ale tego bolca od komory niestety nie. Ale nawet wydaje mi się że lepiej jak opiera się o gb a nie o jakiś kawałek plastiku Quote Link to post Share on other sites
lasota9393 Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Lekko chodzi góra-dół, a i mam jeszcze takie pytanie mam wbudowany kolimator w g36 i jest regulacja lewo-prawo, góra-dół, a jak regulować w przód-tył?? Quote Link to post Share on other sites
sebusk Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Chyba lunetę? przód-tył ? Nie ma czegoś takiego jak regulacja przód-tył, zresztą co to niby miało regulować. Może Ci chodzi o przybliżenie ? Ta pseudo lunetka nie ma przybliżenia. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 (edited) Lekko chodzi góra-dół, a i mam jeszcze takie pytanie mam wbudowany kolimator w g36 i jest regulacja lewo-prawo, góra-dół, a jak regulować w przód-tył?? Nie ma to jak brak wiedzy na temat wyposażenia własnej repliki... A regulacja przód-tył - genialne! Edited October 10, 2011 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
lasota9393 Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Nie wiedziałem jak to nazwać chodziło mi o to że jak celuje to muszę mieć oko przy samym kolimatorze i jest to nie wygodne. Quote Link to post Share on other sites
patch Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 To jest chyba luneta. A jak Ci nie wygodnie to odczep i daj do recyklingu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts