Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Cześć, jestem nowy :). Zamierzam kupić tą: http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-252-Karabin-M4-A1-933-BI-3081D-.html replikę. Możecie polecić jakąś inną, lecz cena może być do 150 zł :/. Wiem że to mało, ale nie dysponuję dobrymi środkami. Zaznaczam że rodzice nie zgodzą się na droższą :(. A w ogóle nie wiem czy kupią :D. Dobra czekam na odpowiedzi.

PS. Przepraszam za jakiekolwiek błędy ortograficzne.

Edited by szymozillo

Kolego, odpuść to sobie. To coś to jedna wielka lipa, która nie strzela i szybko się zepsuje. Lepiej zbudować karabin z klocków Lego.

Jeśli chcesz zacząć zabawę, proponuję shotguna do 100 zł lub pistolet Glock Cyma 030 za 180 zł.

Edited by Stalker

Cześć, jestem nowy :). Zamierzam kupić tą: http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-252-Karabin-M4-A1-933-BI-3081D-.html replikę. Możecie polecić jakąś inną, lecz cena może być do 150 zł :/. Wiem że to mało, ale nie dysponuję dobrymi środkami. Zaznaczam że rodzice nie zgodzą się na droższą :(. A w ogóle nie wiem czy kupią :D. Dobra czekam na odpowiedzi.

PS. Przepraszam za jakiekolwiek błędy ortograficzne.

Do 150pln do TYLKO i wyłącznie pompka AGM-a . Jak kupisz tą zabawke co podałeś w linku to stracisz kase . Jak naprawde chcesz stracic pieniądze na tą zabawke , to oddaj mi tą kasę :biggrin: i nie kupuj. A jak kupisz tą replikę to radze przy okazji kupic dodatkowy worek foliowy na śmieci :wink: .