kosiniak Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Pisze tutaj bo szukam m4 do kupienia, najwyzej moder wywali. Ale chodzi mi po glowie jedno pytanie. Dlaczego emki takie drogie? W cenie bardzo dobrej moim zdaniem(2 lata od zakupu przemielone 8-10k kulaskow na orginalnej baterii - zero awarii) giety od JG nie można znaleźć nic z emek. Nawet przeklinane BOYI jest o 200zl droższe. Chyba ,że możecie polecić coś w zbliżonej(ok 500zl)cenie. Bo jesli nic dobrego za te 500zl nie kupie to chyba zdecyduje sie na totalny remont gieni+tuning zamiast brac byle co tylko dlatego ze wygląda jak emka. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Lepiej remontuj gietę (choć co tam remontować po 10 tys. kul?). A czemu emki są drogie? Bo większość osób je chce, więc jest popyt nawet na dziadostwo. Pamiętam, że ktoś kiedyś mówił mi, że emki stanowią 70% globalnej sprzedaży replik arisoftowych. I właśnie dlatego ja nie chcę mieć emki. :cool: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts