Pucek Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Witam! Szukałem na forum rozwiązania mojego problemu ale nie znalazłem, gdyby jednak gdzieś było, proszę o połączenie tematów. Mianowicie chodzi o to że na singlu nie zawsze strzela, wciskam, słychać ciche pyknięcie na końcu ale zero reakcji, czasami silnik lekko ruszy i zarzęzi ale to wszystko. Po przełączeniu na auto, strzela(pierwszy strzał podwójny) potem wracam na singla i jakiś czas jest dobrze. Dodatkowo wydaje mi się że coś jest nie tak z elektryką, zmieniłem batkę na lipo 11.1 od KA i nie zauważyłem realnego wzrostu RoFu czy to wina batki czy okablowania/styków? (dodam że batka trochę się grzeje, nie wiem czy w przyadku lipo jest to prawidłowe). Będe wdzięczny za wszelkie pomysły :) Pozdrawiam, Pucek Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Wg. mnie to styki. Jeśli nie, niech ktoś mądrzejszy mnie poprawi. Quote Link to post Share on other sites
Pucek Posted October 20, 2011 Author Report Share Posted October 20, 2011 Wg. mnie to styki. Jeśli nie, niech ktoś mądrzejszy mnie poprawi. Też mi się tak wydaje, emka ma już trochę czasu i przebiegu. Tylko teraz jak to najszybciej i najlepiej naprawić? Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Wg. mnie to styki. Jeśli nie, niech ktoś mądrzejszy mnie poprawi. Ja też się pod tym podpiszę - na 99% to styki. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Rozebrać, sprawdzić ich stan. Jeżeli się da to wyczyścić jeżeli nie to wymienić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts