Grzesiek_SAS Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 (edited) Witam, sądze iż temat był wielokrotnie poruszany, podobnie jak temat mojej repliki- Cm.028 którą na pewno każdy zna. Odpowiadając wszystkim na posty " temat był, poszukaj" mówię, że szukałem- nie znalazłem odpowiedzi. Chce kupić magazynek, nie hi-cap. Znalazłem dosyć korzystną ofertę na allegro. Tutaj nasuwa się moje pytanie do Was. Czy będzie on pasował do mojej repliki? http://allegro.pl/promocja-metalowy-magazynek-low-cap-ak-68-kulek-i1873444723.html Oprócz tego szukam jakiegoś sklepu w którym dostane tanio Low/Real/Mid capy do CM.028. Pomożecie? Dzięki. Edited October 23, 2011 by Grzesiek_SAS Quote Link to post Share on other sites
myslin22 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Możliwe, że trzeba będzie przypiłować zaczep, ale ogólnie powinny być ok. Swojego czasu były magi u Krakmanów, ale chyba się skończyły. Napisz do nich kiedy będą mieli dostawę. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Zapewne będzie. Lepiej byłoby kupić 1 i sprawdzić czy pasuje. Jak pasuje - kupić więcej. Jak nie - sprzedać/zwrócić. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Z tego, co pamiętam, to nie pasują bez piłowania. Quote Link to post Share on other sites
Grzesiek_SAS Posted October 23, 2011 Author Report Share Posted October 23, 2011 (edited) A macie jakieś na miary na pasujące? A, zapomniałbym. Z jakich firm będą pasowały? Boyi? KA? CA? Edited October 23, 2011 by Grzesiek_SAS Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Zapewne będzie. Lepiej byłoby kupić 1 i sprawdzić czy pasuje. Jak pasuje - kupić więcej. Jak nie - sprzedać/zwrócić. Jak nie będą pasowac to po co sprzedac/ zwrócic - nie lepiej dopasowac ? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 A macie jakieś na miary na pasujące? A, zapomniałbym. Z jakich firm będą pasowały? Boyi? KA? CA? Cymy. I TM. Ale podszlifowanie zaczepu to naprawdę nic trudnego. Bierzesz pilnik i piłujesz tak aby grubość zaczepu była taka jak w oryginalnym magu. Quote Link to post Share on other sites
Grzesiek_SAS Posted October 23, 2011 Author Report Share Posted October 23, 2011 Okej, dziękuje wszystkim za odpowiedź i pomoc. Temat zostawiam do użytku innych- chyba, że ktoś "z góry" postanowi go zamknąć. Jeszcze raz dzięki, miłej końcówki weekendu Quote Link to post Share on other sites
Militariamax Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Zgadza się i tym sposobem po kupnie,nawet jak nie będzie idealny,to napewno da radę go dopasować,więc nic straconego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts