Appreciated Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 (edited) To mój pierwszy post, więc witam Was. :) Ostatnio zamierzam kupić replikę, chciałbym abyście podali mi kilka propozycji. Firma jest bez większego znaczenia. Model repliki może być jakikolwiek, będę używał jej do strzelania do tarcz, wiem, iż wiatrówka jest lepszym rozwiązaniem, ale zamierzam zabierać ją także na strzelanki, więc w tym wypadku wiatrówka odpada. Zależy mi na długiej lufie, którą posiada np. AUG. Na samą replikę (poza tym nic nie chcę więcej, więc proszę skupić się tylko na niej) postanowiłem przeznaczyć 300-500 zł. Chciałbym, aby była ona w miarę wytrzymała, aby tak szybko się nie zniszczyła. Proszę o linki i jeśli można nawet własną opinię o danej replice. :D Edited October 27, 2011 by Xaveq Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 CM028. Jakakolwiek wersja bez S z kolbą ze ZnAlu. Quote Link to post Share on other sites
wojtek99 Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Skoro interesuje Cię AUG, to dlaczego piszesz, że replika może być jakakolwiek? Informacje o AUG znajdziesz na forum. Quote Link to post Share on other sites
Appreciated Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 @wojtek99 Nie napisałem, że interesuje mnie AUG, podałem przykład repliki z długą lufą. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Polecam ci poczytać forum, bo wszystko jest napisane. Znajdziesz wiele przydatnych informacji. Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 (edited) Powiedz jaką replikę chcesz, wtedy będzie łatwiej Ci pomóc. Jak AUG to kup od JG z Taiwangun :) A długość lufy nie ma aż tak dużego znaczenia jak to się początkującym wydaje, dużo ważniejsza jest jakość wykonania lufy i precyzja :) Edited October 27, 2011 by lon3star Quote Link to post Share on other sites
Militariamax Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami,bez podania szczegółów ciężko będzie cokolwiek doradzić. Przecież budżet także odgrywa tutaj bardzo ważną rolę. NA forum było już kilka podobnych tematów,więc możesz poszukać. Quote Link to post Share on other sites
Appreciated Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 (edited) No więc sądzę, że fajnymi replikami mogą być: - AUG - AK (wersja bez znaczenia;D) - G36C - ewentualnie M4 W sumie ten Steyer AUG z Taiwana już oglądałem. Jest fajny ;) Edited October 28, 2011 by Xaveq Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Dołóż i kup G36C od Cymy, lub AK od cymy od 0.40 wzwyż:) Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Jak chcesz : Jeśli G36C to kup tak jak kolega mówi od CYMY to jest model 003 chyba... Jeśli chcesz M4, to kup od G&P Jeśli chcesz AK kup CM od 0.40 w górę, lub Boyi z nowej serii - boyi jest ładniej wykonany zewnętrznie Jeśli AUG możesz wziąć ten od JG, ma gearbox V3, jest podatny na tjuning Quote Link to post Share on other sites
ernix Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 I np jak bys był zainteresowany AUG-iem to mam do sprzedania wiecej info http://wmasg.pl/pl/consignment/show/157502 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts